2777
2789
هیچ وقت بیمه عمر نکن ما دونفر تو فامیل بیمه عمر کردن دور از جونتون فوت کردن

وا این چه حرفیه، چون بیمه کردن فوت شدن؟ شما کلا با این حرفتون هستی رو زیر سوال بردید

فکر میکنم ماهانه بیست هزار تومنه البته بیشتر هم میتونید بریزید به حساب، ولی حد اقل بیست تومنه سود ...

کدوم بانک

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت بیمه عمر نکن ما دونفر تو فامیل بیمه عمر کردن دور از جونتون فوت کردن

چه حرفیه عزیزم..یعنی اگه بیمه عمر نمیکردن نمیمردن..این چیزا رو به دل بد نگیر..یه جور پس انداز بلندمدته...الان خیلیا رو میشناسم حتی چندجا بیمه عمر شدن..خارجیا همه بیمه عمر میشن کلا براشون جا افتادس

وا این چه حرفیه، چون بیمه کردن فوت شدن؟ شما کلا با این حرفتون هستی رو زیر سوال بردید

یعنی شما به عنوان یه کارشماس واسه آینده بچه بیمه عمر رو سفارش میکنید؟کجا باید برم بیمه کنم؟

بيمه عمر خيلي خوبه ولي اگر ميتوني خودت حساب بلند مدت باز كن كه اينطوري سود پولارم خودت ميگيري ولي بي ...

چرا میده هم ۱۶ درصد سول تضمینی میده + حدودا ۲۰ درصد حق مشارکت

بیمه عمر خوبیش به همینه همه از مزایای بیمه استفاده میکنی هم سود میاد به پولت

عزیزم قلک که میذاری پول نقد تو دستته خرج میشه، نمیمونه ولی تو بانک بریزه جمع میشه فقط

خب بانک شرایطی داره که این پول زیاد بشه؟ من قلک می ذارم روزی پنج براش می ریزم چهارصد جمع شه یه پلاک کوچک میخرم 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
بيمه عمر خيلي خوبه ولي اگر ميتوني خودت حساب بلند مدت باز كن كه اينطوري سود پولارم خودت ميگيري ولي بي ...

خانم @mm22 میگن سود هم داره؟

چرا میده هم ۱۶ درصد سول تضمینی میده + حدودا ۲۰ درصد حق مشارکت بیمه عمر خوبیش به همینه همه از مزایای ...

شما چه بيمه اي هستين؟مثلا بخوام ماهي ٥٠بدم چطوريه؟

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

خانم نظر من اینه نظرتونو گفتین ومن جواب دادم شما انجام بدین من دارم به استارتر پیشنهاد میدم باتون که مشکلی ندارم

یعنی شما به عنوان یه کارشماس واسه آینده بچه بیمه عمر رو سفارش میکنید؟کجا باید برم بیمه کنم؟

صد در صد، من برای کل اعضای خانواده بیمه عمر رو پیشنهاد میکنم، اعتقاد دارم حادثه خبر نمیکنه و ادم باید اینده نگر باشه، بیمه یه اصل مهم تو زندگیه

تاپیکم رو بخون