2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
واقعا اجازه میدی به خانوادت توهین کنه؟ واقعا یعنی؟ چطور میشه اینجوری بود؟ اگه کسی به خانوادت چپ‌نگاه ...

😂زیاد جنبه دارم دیگ۰۰۰۰۰۰۰فکر کن خانواده من تو یه اداره ای رییس اون جاس...و خاله ایشون اول مستخدم اونجا بوده و کم کم تازه شده کارمتد ساده اونجا..حالا تو دعوا میکه خاله های من مه از شما سرترن.اخ چی بگم حرفش جواب نداره....

دلم رو زده شدید فقط ار آه و ناله میترسم

بهونه بده دستش خودش کات کنه .وقتی برگشت تو بگو دیگه بسه کات .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه تو اونو نگیره( که بهت توهین کرده)آه اون تورو نمیگیره لطفا فکرای بیخود نکن

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
آه تو اونو نگیره( که بهت توهین کرده)آه اون تورو نمیگیره لطفا فکرای بیخود نکن

😂ینی بابت اینکه ۲سال بهش فول ازدواج دادم اینو میکم

اخه کاقعا ترس از بدبدختی گرفتم و کات کردم باش

اگه بمونی باش و خودتو بدبخت کنی مطمینن عقل نداری (ببخشیدا)

عذاب وجدان چرا ؟گناهی نکردی که بخوای عذاب وجدان داشته باشی 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

من بودم همچی میزدم تو دهنش که دیگه درباره خانوادم زر نزنه. واقعا غیرت نداری؟ عزت نفس نداری؟

من یه دوست پسر داشتم عاشقش بودم البته فک میکردم عاشقشم ۳سال باهاش بودم ۳سال شب و روزم گریه بود اما اون یه بی ادب وحشی بود نمیدونم چیشو دوست داشتم یه روانشناس میگفت مردها با تحقیر کردن زنهارو وابسته میکنن اعتماد به نفسشون میگیرن و اجازه نمیدن از رابطه بره  چون دیگه اختیاری نداره منم به معنای واقعی خرش شده بودم همه جوره خاک بر سرم چه احمقی بودم اومد خواستگاریم مامانم گفت خودم و تو و دخترمو یجا اتیش میزنم اما دختر به تو نمیدم‌ من اول ماراحت شدم و باهاش موندم تا مامانم راضی بشه یبار برگشت بهم‌گفت مامانت چقد سنگ اندازه ایشالا چوبشو بخوره منم با تمام علاقه و اینکه حتی اجازه میدادم بهم توهین کنه گفتم چه غلطا چی سر مامانم بیاد بعدم به درک واصل شد وفتی رفت خیلی حالم بد بود انگار دنیا به اخر رسیده اما بعد ازدواج کردم و یه پسر دارم و شوهرم‌بی‌اندازه با احترام و مهربونه. همیشه میگم معیارم واسه انتخاب اون عوضی چی بود خوب شد باهاش ازدواج نکردم وگرنه باید ازش کتک میخوردمو طلاق میگرفتم. طرف روانی بود

شما عزیزم سعی کن اعتماد به نفس و عزت نفستو ببری بالا که هرکی از راه رسید جرئت نکنه بهت توهین کنه و بگه پای تو پیر میشم😏اگه باز گفت عین خودش جواب بده بگو من همینم ک هستم من که نمیتونم پای تو پیر بشم.هررریی بسلامت

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
اگه بمونی باش و خودتو بدبخت کنی مطمینن عقل نداری (ببخشیدا) عذاب وجدان چرا ؟گناهی نکردی که بخوای عذا ...

همون اگر عقل داشتم انقد نمیموندم باهاش.فک کن برام خواستکار خوب اومد نذر ده هرار تا صلوات کردم بره😁واقعا هم یک سال دقیقا خواستگاره رفت بعد یکسال درست چند روز بعد کات کردنمون بازم اومد  همون خواستکار