2777
2789
عنوان

جای من بودید عذاب وجدان مییگیرید یا به حوشبختیتون فک میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 93 پست
همون اگر عقل داشتم انقد نمیموندم باهاش.فک کن برام خواستکار خوب اومد نذر ده هرار تا صلوات کردم بره😁و ...

ببین حتی اگه خودشم بمیره برات و بخواد خودکشی ام کنه تو هیچ گناهی گردنت نیست چون فهمیدی این شخص مناسبت نیست احساساتی بازیارو بزار کنار الان بری از یه اخوندم سوال بپرسی همینو بهت میگه 

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کاتیم

پس بیخیالش شو .شرعا قانونا عرفا وجدانن هیچ مسئولیتی نداری تمام

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ینی اگه کات نکنی دونه دونه موهاتو میکنم

رو توهین به خودم یا خانوادم بسیاااار حساسم حالا مسائل دیگه که هرکدوم به تنهایی دلیل محکمیه بماند

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
من بودم همچی میزدم تو دهنش که دیگه درباره خانوادم زر نزنه. واقعا غیرت نداری؟ عزت نفس نداری؟ من یه د ...

ن به من ب داداشم ابجیام به همخ توهین میکنه...درمورد حرفی که به مامانتون هم زده ...اینم مشابه رو به مادر من  زیاد گفته..من زیادی بسازم.میگفتم دیگ انتخابش کردم بزار بمونه...تاره اولین دوست پسرمه

من کلا دلم ب حال همه میسوره میگم نکنه اهش منو بگیره..حتی یبار شب تولدمممم کات کرد باهام...بجای خوشح ...

عزیزم  حتما حتما  بیخیالش  شو توروخدا  اشتباه  نکن ها  من دیدم  همچین  چیزی  .فقط  کات

فقط حیدر امیرالمومنین است
شما عزیزم سعی کن اعتماد به نفس و عزت نفستو ببری بالا که هرکی از راه رسید جرئت نکنه بهت توهین کنه و ب ...

نمیخواستم بی احترامی کنم....همه میدونن که من ازش سرترم

محترمانه باهاش کات کردم.گفت تو گوه میخوری میخوای با من کات کنب😐کلا تو دعواها اون بالا پایین میپره خودشو سبک میکنه.من اروم اروم جواب مبدم

دوستام میگن تو چقد ریلکسی اون چرا اینجوریه

البته دروغ نگم ۲ ۳ باری وحشی شدم درحد اینکه گفته ازت میترسم اینجو ی میشی😂🤣

اولا خیلی اشتباه کردی موندی دوما خودشم که میگه نمیخوای برو دیگه عذاب وجدان چیه

موقع کات همش میگه نرو

من تنهام

کسیو ندارم(خانواده داره ولی کلا هم دیکه رو ادم حساب نمیکنن..فقط پول   و اسم همو میخوان)

میگ من فقط با تو خوشبختم

چند سال پات موندم حقم این نیس

من کلا دلم ب حال همه میسوره میگم نکنه اهش منو بگیره..حتی یبار شب تولدمممم کات کرد باهام...بجای خوشح ...

ول کن بابا این همه اخلاق بد داره عذاب وجدان چی داری؟ هنوز هیچی نشده میگه برو فکر کردی فردا تو زندگی چی کار میکنه؟ تا هرچی شد میگه من که گفتم برو خودت موندی. بیخیال بابا دلت برای هیچ مردی نسوزه اصلا هیچ وقت 

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
ن به من ب داداشم ابجیام به همخ توهین میکنه...درمورد حرفی که به مامانتون هم زده ...اینم مشابه رو به م ...

دلیل نمیشه با هرکی دوست شدیم باهاش ازدواج کنیم برو خداروشکر کن که الان متوجه شدی،بهترین ازدواجو میکنی اگه عاقل باشی و به حرف خانوادت گوش بدی چون مشخصه خانواده عاقلی داری خداروشکر

👩‍⚕️وزن شروع:۶۸😶... هدف اول:۶۶🔒☺... هدف دوم:۶۲🔒😍... هدف سوم:۵۸🔒🤩...💃 من میتونم🏃‍♀️💪
ن به من ب داداشم ابجیام به همخ توهین میکنه...درمورد حرفی که به مامانتون هم زده ...اینم مشابه رو به م ...

منم دقیقا با یه آدم مثل دوست پسرت ازدواج کردم یعنی هرچی میگی رفتارای اون میاد جلوی چشمم دقیقا مثل مال تو 

من خریت و حماقت کردم ازدواج کردم و الان طلاق گرفتم 

تو روخدا اشتباه منو نکن برای همیشه بندازش بیرون از زندگیت 

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏
ببین حتی اگه خودشم بمیره برات و بخواد خودکشی ام کنه تو هیچ گناهی گردنت نیست چون فهمیدی این شخص مناسب ...

واقعهاااااااا

حدا کنه....اخه  یه خواستگاری اومد واسم همه جوره اکی.وسط ماجراها یهو بهم خورد ازدواج

مبگم نگاه کن طلا...دقیقا اونو مسخره خودت کردی ۲ سال !خدا سر ۴۰ روز نکشیده کاری کرد توام مسخره یه پسر دیگ بشی...