2777
2789

دلپیچه و اسهال شدم ، هفته پیش هم اینطوری شده بودم شوهرم خونه بود دکتر برد منو ، امشب انگار باز داره شروع میشه اون معده درد ها و دلپیچه ها ، دکتر دفعه قبل گفت ویروس گرفتی باید دوره اش بگذره نمیتونیم دارو بدیم فقط سرم بزن که آب دور بچه کم نشه ، 

میگن اینا از نشانه های زایمانه ، منم خونه مادربزرگمم تو روستا  ، شوهرمم شهرای دیگه کار میکنه فردا شاید شب برسه خونه ، مامانم هم مادرشوهرش فوت کرده فردا مراسم اصلی هست سرش شلوغه خدا کنه فقط این چند روز بگذره ، بابا هم ندارم که ماشینی چیزی داشته باشه منو ببره اگه اتفاقی افتاد ، ای کاش منم میگفتم بابام مرده 

بچه خیلی تکون میخوره میترسم،  ساک بیمارستان هم کامل جمع نکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش اگه انقباض مداوم داشته باشی زایمان نزدیکه .راحت بگیر بخواب الان چون رحمت بزرگ شده به معده فشار میاره ترش میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

سلام ‌عزیزم منم الحمدلله  ۳۰  روزه

فرزند  سومم  دنیا اومده 

🍓🍓یعنی فکر کردی 

کسی که  پیشش کسی هست  اون  داره

نجاتش میده .

پس من چون  کسی نیست دیگه  توی خطرم.....

همه فقط یک واسطه رساندن محبت  خدا  بما هستن.....

خدا لطف و محبتش رو بهت میرسونه  حالا  حتی شده 

با نهنگ  دریا حضرت  یونس رو تو  دهن  خودش نگه داشت

شده بدست دشمنت ...خدا فرعون ‌رو  رئوف ترین کرد برای حضرت موسی 

شده با آب دریا ....خدا  نگهش داشت تا حضرت  موسی رد بشه

و شده  با آتیش که سرد  کرد برحضرت  ابراهیم....

استاد مرحوم ‌ایت الله  حائری شیرازی میگن

(محبت دیگران ‌بما .....دست  خداست از آستین  دیگران )

وما اشتباهی دل به آستین میبندیم

چرا انقدر بیفکری کردی اخه کی دم زایمان پامیشه میره روستامطمئنی تنقباص نیست؟

خانواده ام اینجا ان تو خونه خودم اتفاقا تنها بودم ، نمیدونم که ، ببخشید الان رفتم دستشویی باز شکمم بهم ریخته بود ، دوبار تو دستشویی کمرم تیر کشید نمیدونم از انقباضه یا کمرم درد گرفت بخاطر نشستن

نگران نباش اگه انقباض مداوم داشته باشی زایمان نزدیکه .راحت بگیر بخواب الان چون رحمت بزرگ شده به معده ...

انقباض دقیقا چجوریه 

خودمم نمیدونم از ویروسه یا اینکه بجه به روده و معده ام لگد میزنه دلپیچه میگیرم