2777
2789
عنوان

لباس بیمارستان برای نوزاد

9283 بازدید | 29 پست

سلام خانم ها.من قبلا تو ساک بیمارستانم سرویس 5 تیکه لباس نوزاد گذاشته بودم به علاوه دوتا کلاه و یه دستکش و یه جوراب.

الان دیدم همه میگن نوزاد رو تو بیمارستان نمیشورن فقط کثیفی های خون و اینهارو بعد دنیا امدنش از رو بدنش پاک میکنن با دستمال مرطوب و اینها.

این سرویس 5 تیکه خیلی شیک و عالی بود حالا از تو ساک برداشتم و رفتم یه بلوز شلوار سفید معمولی تر براش خریدم گذاشتم تو ساک.به نظرتون همین کافی هست؟ اخه دلم میخواد اول یه بار شسته بشه تنش بعد اونو تنش کنم.چون میگن لباس بیمارستانیش باید ضدعفونی هم بشه.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو دست لباس بزار براش ، جنسش خوب باشه دیگه ، تن بچه حساسه

بعد دو روز بیار خونه حموم کن و لباس خوشگلاشو تنش کن

به سلامتی ان شا الله

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
همه بینارستانها تن لچه لباس میکنن مال من هنوز بعد شش ماه گاهی اونا رو میپوشه

واقعا؟ چقدر خوب. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
دوسه دست میخوای  تو بیمارستان   لباسشو هر روز عوض کن   اگر که بخوره به فصل سرما دوتا ...

مگه میخاد چن روز بمونه؟؟

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
همون لباس خوبه رو بذار نهایت آوردی خونه میشوری یه ساعته خشک میشه. اولین عکساش با لباس خوبه باشه. مهم ...

این لباسی که الان گرفتم هم نخ پنبه و خیلی خیلی نرمه. فقط روی لباس ساده طرحش ولی اون سرویسی طرحش خیلی شکیل تره.جنس هردو یکیه

واقعا؟ چقدر خوب. 

خصوصیا خودشون لباس میدن فقط....بعدشم اره یشورن .فقط:تمیز میکنن خونا رو و مخلفاتو ولی کامل کامل نمیشورن میگن اون محافط پوست بچه به محیطه .عادت نداره .بدنشون واکنش نشون میده ..بهتره یکی دو روز باشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)