2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بدجوری شکوند 💔💔💔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست
میخواستی بگی چشماتو باز میکردی همون اول 

اتفاقا گفتم میگه فکر کردم ادمی لاغر میکنی منم گفتم من اگه ادم بودم عرضه داشتم خودمو لاغرکنم بااین تحصیلات و خانواده وقیافم نمیومدم زن تو داغون بی فرهنگ بشم ولی بازم بهم میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت.خدا هدایتش کنه همسرت رو. هفته پیش من ،8ملیون پول داروی ivigدادم.تازه اول راهم طلا فروختم ...

انشالله 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خدایا چرا مرداتو اینجوری آفریدی     هرچقد زنارو دل نازک افریدی صدبرابرش مردا رو‌وحشی کردی ...

والا بخدا من تو یه ما۷تومن هزینه کردم شوهرم هی میگفت نیومده اینجوری خرج داره وای بر اومدنش ناراحت شدم نه 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@

اسیجان اصلانترس توخوده من انقارمن هم دوازده هفته رفتم گفتن انتیش بالاس نمیدونم منقوله یااب توگردنش هس کاملاترسوندن منوانومالی ازمایش دادم بعددوماه گفتن سالمه انقدرگریه کردم نصفه جون شدم شوهرم میومدمیگفت کارهرزن نیست پسراوردن اتیشم میزدزخم زبوناشبعدزدسالم یه پسرسفیدوخوشکل ترازدخترم شد ماشاالله خدابه کسی که دلش میخادبده خیلی نازه بچگیشم کولیک داشت همش گریه میکردمیومدشوهرم خونه میگفت بیااینم پسریه که زاییدی میگفتم خدایامن ازدسته این زخم زبوناچه کنم اماالان که پسرم سه سالشه باباش ازسرکارمیادانقارفیلم هندیههمدیگروانقدربغل میکنن که نگو

عزیزم ناراحت نشو چون واقعا بعضی از حرفا ارزش ناراحتی نداره😔درمورد پسر گلت هم نگران نباش امیدت به خدا باشه الان اکثرا تو غربال گری اول احتمال میدن ولی بعدا مشخص میشه که مشکلی وجود نداره من از خیلی ها شنیدم 

دیگه الان اکثرا سلفری رو مجبورن بدن 

کاش شوهرت یه کم رعایتتو میکرد 

شایدم فشار مالی زیاد بهش وارد شده یه چیزی گفته 

ایشالا که بچت سالمه شوهرتم بعدا پشیمون میشه از حرفش

حواست باشه!
اتفاقا گفتم میگه فکر کردم ادمی لاغر میکنی منم گفتم من اگه ادم بودم عرضه داشتم خودمو لاغرکنم بااین تح ...

اعتماد به نفستو از دست نده.... خودبزرگ بینی داره که اونم فقط توهمه 

سعی کن وزنت رو نرمال کنی.زیر نظر دکتر رژیم روشو کم کن 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم