2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو بدجوری شکوند 💔💔💔😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست

نترسیدی تو این ازمایشم بگن چیزی نیس خدای نکرده دنیا بیاد سالم نباشه

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من چی بگم امشب بهم گفت تو یه یک خپل عقیم هستی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

وای خدای من😐😫

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

چقدر سخت.خدا هدایتش کنه همسرت رو.

هفته پیش من ،8ملیون پول داروی ivigدادم.تازه اول راهم

طلا فروختم تا پولش جور شد.

خدا کنه این بچه ها صالح و سالم به دنیا بیان ،اهل باشن ،که حداقل این مسائل یادمون بره

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.

چه ادماايي پيدااا ميشن🙄🙄🙄اين مردا حقشونه عقيم باشن بخدا .استارتر ناراحت نباش خودت ذوقشو بكن اين بچه فردا پشتته 😊😊منم سلفري دادم با اين تفاوت كه شوهرم اصرار داشت بجاي غربالگري از اول سلفري بديم انشالا ني ني جفتمون به سلامت بيان

چقدر سخت.خدا هدایتش کنه همسرت رو. هفته پیش من ،8ملیون پول داروی ivigدادم.تازه اول راهم طلا فروختم ...

حالا این دارو به چه درد میخوره

ان شاالله که چیزی نیس، منم این ازمایش رو دادم و خدا رو شکر دخترم سالم سالمه فقط منم مثل تو کللللی استرس کشیدم تا جوابش اومد.

ای کاش شوهرت حال روحیت رو درک میکرد و اینحوری بهت نمیگفت، ناراحت شدم عزیزم