الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مامان شدنت مبارکههههه😘😘ایشالا نی نی سالم بیاد بغلت😍میشه حالا که مامان شدی برای ماهم دعا کنی؟ برای خواهرم دعا کنی نی نی بیاد تو دلش؟ و این که کارای پدرم درست بشه؟ و این که به اهدافم برسم؟(ببخشید زیاد شد هر کدوم دوست داشتی دعا کن اگر هم هیچ کدومو نتونستی عیب نداره😘) آخه میگن دعاهای باردار ها گیراست(البته منظورم این نیست که دعای بقیه گیرا نیست) اگه وقت داشتی میشه یدونه صلوات مهمونمون کنی🙏🏻❤ممنون عزیزدل
💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️ امضا:صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی رود!یک روز همین نزدیکیها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...