2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

223 بازدید | 15 پست

پسر 5ماهم ساعت 12خوابید و قشنگ راس هر یکساعت بیدار شد شیر خودمو خورد ولی الان با گریه خونه رو گذاشت رو سرش.شوهرم بیدار شده میگه گشنشه براش شیرخشک درست کرد پسرم همچین با ولع خورد ک انگار 2روزه هیچی نخورده.نمیدونم براچی خودمو علاف میکنم با این کمردرد ب این شیر خودمو میدم.میخوام از فردا دیگه بهش فقط شیرخشک بدم.کلی گریه کردم یعنی شیرخودم فقط آبه؟؟؟؟؟؟؟اینقدم زیاده ک همش میپره تو گلوش.چیکار کنم پس من؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خودتو بده حتما وللی خیلی به تعذیه اات برس

بخدا سردرد گرفتم.نمیدونم چی بخورم شیرم قوت داشته باشه.هر یکساعت 20دقیقه بهش شیر دادم از بیخوابی دارم دیوونه میشم ولی سیر نشدع

در کنار شیر خودت شیر خشکم بده من بچم پنج ماهش بود شیرشو قطع کردم الان هنه هم سناش راه افتادن این نه   رو پنجه بلند میشه  . اگه اڋیت نمیشی الکی قطعش نکن 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
بخدا سردرد گرفتم.نمیدونم چی بخورم شیرم قوت داشته باشه.هر یکساعت 20دقیقه بهش شیر دادم از بیخوابی دارم ...

کنجدو خرما.شیرزیاد بخور.وبرنج.معجون درست کن با گردو  وکنجد وخرما وعسل.برنج ایرانی بخور

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

خواهر منم به بچش شير ميداد سير نميشد شير خشك داد ديگه شير خودشو نداد هم خودش راحت شد هم بچه، الانم ماشاءالله بچه قوى و سالمى شده

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
بخدا سردرد گرفتم.نمیدونم چی بخورم شیرم قوت داشته باشه.هر یکساعت 20دقیقه بهش شیر دادم از بیخوابی دارم ...

روزا شیر خودتو بده شبا شیر خشک که کم قوت نشی

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
خواهر منم به بچش شير ميداد سير نميشد شير خشك داد ديگه شير خودشو نداد هم خودش راحت شد هم بچه، الانم م ...

بهترین کارو کرده والا.وقتی سیر نمیشن الکی چندساعت بشینیم شیر بدیم ک چی.هم اون گشنه میمونه هم من کمردرد میشم و بدنم ضعیف میشه.

بهترین کارو کرده والا.وقتی سیر نمیشن الکی چندساعت بشینیم شیر بدیم ک چی.هم اون گشنه میمونه هم من کمرد ...

آره دكترش اول ميگفت يه وقت قطع نكنيا انقدر بده تا سير شه ولى بعد كه شير خشك داد گفت خوب كردى شير خشك تمام مواد غذايى لازم براى بدن بچه رو داره !!!!!!!

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود