یکی از آشناها ۱۴ سال از زنش کوچیکتره. خیلی کم سن بوده که خام یه خانوم ۳۸ ساله میشه و اون خانوم هم از بچگی و خامی اون پسر استفاده میکنه و میگه هر موقع ازم ناراضی بودی طلاقم بده.بعد از ۹ ماه پسره از دست رفتارای زنه خسته میشه و میخواد جدا شه که میفهمه زنه بارداره. به خاطر بچه ۱۶ سال یه زندگی فلاکت بارو ادامه میده. چون اون خانوم علی رغم حرفای روزای اولش فقط نق زده و خورده خوابیده و هیچ جوره حتی از نظر جنسی نتونسته شوهرشو راضی کنه. حتی خونه داری هم نمیکنه.حالا بعد از اینهمه مدت آقاهه تصمیم گرفته جدا بشه و با یه خانومی هم اشنا شده و مدتیه با هم هستن. الانم میخواد جدا شه ولی زنه میره رو مخ بچه شون که الان ۱۵ سالشه و مانع میشه. به نظر شما این اقا باید چه جوری خودشو از این زندگی خلاص کنه. در ضمن سال هاست که هیچ رابطه ای بینشون نیست.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم روزی که اون اقا وارد زندگی اون خانوم شدن میدونستن ۱۴ سال بزرگتره و شرایطشو پذیرفته بودن. حالا دلیل نمیشه خیانت کنن به همون خانومی که انتخاب خودشون بوده فقط چون سنشون رفته بالا!!