2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۴'سال بزرگتر از مرد...

689 بازدید | 45 پست

یکی از آشناها ۱۴ سال از زنش کوچیکتره. خیلی کم سن بوده که خام یه خانوم ۳۸ ساله میشه و اون خانوم هم از بچگی و خامی اون پسر استفاده میکنه و میگه هر موقع ازم ناراضی بودی طلاقم بده.بعد از ۹ ماه پسره از دست رفتارای زنه خسته میشه و میخواد جدا شه که میفهمه زنه بارداره. به خاطر بچه ۱۶ سال یه زندگی فلاکت بارو ادامه میده. چون اون خانوم علی رغم حرفای روزای اولش فقط نق زده و خورده خوابیده و هیچ جوره حتی از نظر جنسی نتونسته شوهرشو راضی کنه. حتی خونه داری هم نمیکنه.حالا بعد از اینهمه مدت آقاهه تصمیم گرفته جدا بشه و با یه خانومی هم اشنا شده و مدتیه با هم هستن. الانم میخواد جدا شه ولی زنه میره رو مخ بچه شون که الان ۱۵ سالشه و مانع میشه. به نظر شما این اقا باید چه جوری خودشو از این زندگی خلاص کنه. در ضمن سال هاست که هیچ رابطه ای بینشون نیست.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا اون خانوم که باهاش اشنا شده تو نیستی؟!😶

خودشه 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

آقا چه نکته مثبتی داشته که خانم بخواد خامش کنه؟آقا احتمالا از بغل خانم به پول و پله ای رسیده الان این اراجیف رو سر هم میکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

عزیزم روزی که اون اقا وارد زندگی اون خانوم شدن میدونستن ۱۴ سال بزرگتره و شرایطشو پذیرفته بودن. حالا دلیل نمیشه خیانت کنن به همون خانومی که انتخاب خودشون بوده فقط چون سنشون رفته بالا!!

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم

مرده حتما به خاطر پول یا عشق بازنه ازدواج کرده و باهاش مونده وگرنه هیچ مردی انقدر فداکار نیست به خاطر بچه 16 سال تحمل کنه!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مامان من با داداشم ۱۵سال اختلاف سنی داره😐طرف جای  مادرشه

اما آقا کور نبوده از اول چشاشو باز میکرد اما اگر ناراضیه اول زندگی اول تموم کنه بعد هر کاری خواست انجام بده ..تا زمانیکه متاهل حق خیانت نداره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید