2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست
هر کی هر خوبی میگه میبینم تو شوهر منم هست خدا حفظش کنه مریض ک میشم دمنوش درست میکنه پاشویه میکنه دار ...

شوهرامون خییلی ب هم شبیهن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خواهرچه پزی من آش دوغ میپزم اون میخوره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم آش دوغ میخوااااام😭😭😭😭😭😭😭😭

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

یا اینکه من گفتم دوست دارم ادامه تحصیل بدم.خیلیم خوشحال شد.بچه کوچیکمون رو نگهداری میکنه تا هم برم دانشگاه هم برم تو اتاق درس بخونم.میوه اماده میکنه میاره برام.شبایی که باید بیدار بمونم قهوه برام درست میکنه

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

کارت حقوقشم دست منه اس بانکیشم رو گوشی من فعال کرده

خودشم یه کارت داره توش ۲۰۰ میریزه میگه همین برام کافیه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

یه پز دیگه اینکه رمز گوشی هردومون یکیه وقتی اس میاد خودش میگه ببین کیه اکثرا گوشیشم دست منه 

تو خونه هم گوشی دست نمیگیره زیاد میگه میخوام از بودن کنار زنم لذت ببرم البته ناگفته نماند رو گوشی منم حساسه که وقتی کنارشم گوشی بازی نکنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
منم آش دوغ میخوااااام😭😭😭😭😭😭😭😭

امضارو بخون خودمم میخوام 😭😭😢😢😢😢😢😢😢

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
شوهر منم املت میپزه یا نیمرو     گاهی چندماه یبار ظرفارو میشوره بعد میاد کلی بوس و بغلم م ...

گفتی دستشویی حموم یادم افتاد زیر بار نمیرفته ها

انقد گفتم خدا نکرده بچموم چپر چلاق میشه

بعد یه کم وسواسه شوهرم 

این مایع قوی من هستا

با اون شست یعنی برق انداختا ولی لعنتی بین کاشیا همه رو در آورد👌👌😬😬😬

یه پز دیگه اینکه رمز گوشی هردومون یکیه وقتی اس میاد خودش میگه ببین کیه اکثرا گوشیشم دست منه  ت ...

آره خدایی رمز گوشیم مهمه چه نکاتی میگین

خوب شوهرمن کلن رمز نداره گوشیش😬👌👌👌😁

گفتی دستشویی حموم یادم افتاد زیر بار نمیرفته ها انقد گفتم خدا نکرده بچموم چپر چلاق میشه بعد یه کم ...

ولی میگه بچه دار شدیم شستن حموم دسشویی با پسرمونه باید انجام بده تنبل بارنیاد  

بیچاره گاهی دلم واسه بچه های آیندم میسوزه  

همسرم همونقدر که واسه من مهربونه فکر میکنم واسه بچه ها قانون بذاره گاهی به منم میگه نباید لوسشون کنی تو فقط غذا بپزی کل کارای خونرو باید بچه ها انجام بدن تو بشینی