2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست
منم همینطور 😭😭😭😭😭خیلی وقته نخوردم مامانم یه جوردیگه میپزه من هرکار میکنم‌اونجور خوشمزه نمیشه

منو جات خالی اتفاقا یه ماست ترش محلی به دستم رسیده 

سبزیم گفتم شوهرم بخره بدبختی فقط نمیتونم جبوبات بخورم معدم درد میکنه 

میگما عدس بریزم بد میشه بجای نخود

منو جات خالی اتفاقا یه ماست ترش محلی به دستم رسیده  سبزیم گفتم شوهرم بخره بدبختی فقط نمیتونم ج ...

نه منم بعضی وقتا فقط عدس میریزم‌بد نمیشه 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آاااخی خدا برات نگه داره اگه پررو نشن منم خیلی دوس دارم تشکر زیاد کنم منتهی شوهر من دور بر میداره نا ...

ممنونم عزیزم انشالله خدا شماو همسرتونم برا هم نگه داره. خب هرکس یجوریه قلق همسر منم اینه تعریف و تشویق روش جواب میده   

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
پس برم تو کارش  دلت نخاد خوشمزش نمیشه🤣🤣🤣 اصن مامانم بپزه من تماشا کنم یه چیز دیگس

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡نوش جونت عزیزم 😃😃😃😃😃

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

من که شوهرم زیاد کار خونه نمیکنه که پز بدم😁 اومدم یه پزز خواهرشوهر وجاری بدم وبرم 😎خواهرشوهرام انقد گلن وماهن هروقت برم خونه مادرشوهرم نمیذارن دست به سیاه سفید بزنم انقد هم ازم پیش فامیل تعریف میکنن جاریام هم خیلی دوسشون دارم مث خواهریم😍😃😁😂😂