2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست

عاغا خانمای حسود لطفا چشاشونو ببندن نخونن میخوام یه پز بدم اساسی شوهر من تا دهن باز میکنی میبندتت به فحش محبت نمیکند محدود هم میکند بیرون نباید تنها بری دست بزن هم دارد درحد هلو چی میخوایی دیگه😀😀چش بزنی مدیونی خداوکیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم املت میپزه یا نیمرو  

گاهی چندماه یبار ظرفارو میشوره بعد میاد کلی بوس و بغلم میکنه که کار خونه خیلی سخته تو چقد زحمت میکشی  

یچیزی تو حموم باشه مثلا ظرف بزرگ یا هرچی که گذاشتم بشورم خودش همیشه میشوره

کفشامم میشوره همراه با کفشای خودش

سبزی بخریم پاک کردن و شستنشو کمک میکنه

خرد کردن و چرخ کردن گوشت کمکم میکنه

گاهی جارو میکشه

توالت و میشوره با حموم

و کارای فنی خونرو انجام میده مثل تعویض لامپ

کمدای بالا هم اون وسایل میذاره میگه بالا نردبون نرو میفتی

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
وا چتونه یه جا تپیک زدم گفتم شوهرم پیرهنشو اتو میزنه دلم میسوزه گناه داره همه نوشتن ما کل کار خونه ب ...

اینکه اگه بگن یه مردی خونه کار میکنه میگن زن زلیله و آبروش میره رو میگم ایش.شوهر من قربونش برم واقعا خیلی با ملاحظه و درک و شعورِ.خیییییلیییی کمکم میکنه.الان که باردارم خیلی سرپا وایستم دعوام میکنه انقدر حرص میخوره عرق میکنه.ماشاءالله بهش

🤣🤣🤣🤣🤣

شکلکها نیوفتاده اما ممنون از محبت تون😀

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا هرچی شوهره بده خانماشون ریختن تو نی نی سایت 😐😐😐

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت