2777
2789
عنوان

بیاین پز شوهرامونو بدیم به هم 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 171 پست

همسرم رو عاشقانه دوست دارم

بارها و بارها از خودش بخاطر ما میگذره

زحمت میکشه خیلی زیاد

کارت بانکی دست خودمه

محبت رو در حقم تمام کرده

خلاصه بهترینه😍😁😁

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

منم پززززز بدم یکم. از همه اخلاقای خوبش و بدش که بگذریم ی اخلاقش که خیلی عالیه حرف زدنشه. واقعا احترام میزاره بهم پیش هرکسی هم باشیم عزیزم و جونم صدام میکنه. مخصوصا جلو بقیه انقد حالللللللل میده 😍😍😍🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کمر افتادی خواهر🤣🤣🤣

آره بخدا  

آخه وقتیم خونست همش میگه بیا پیشم بشین کار نکن  

غذا هم فقط کباب تابه ای با نون دوس داره و خوراک دل

یعنی میگه وقتی خونه ام غذای برنجی هم نپز اکثرا هم میریم بیرون ساندویچی چیزی میخوریم   

وقتی هم خونه نیس اتومات کار نمیکنم

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
آخی منو نامحسوس ازش تعریف کن پرو نشه👌👌👌

آره تو خونه ازش تعریف میکنم😁تازه سفارش کرده کسی نفهمه جارو میکشم 😂😂میترسه بقیه بهش بگن زن ذلیل ومسخرش کنن😁🙄حالا جدی خوبیای زیادی داره قربونش برم خیلی گله همیشه به خدا میگم خدایا شکرت چنین آدمی سرراهم قرار دادی😍😍

شوهر منم همیشه سبزی و مرغ و گوشت و ماهی و... پاک میکنه خرد میکنه میشوره فک کنم تو ذهنش این کارا مردو ...

شوهر یکی از دوستام موهای زنشو حتی دکلره هم میکنه پارسال موقع رنگ گذاشتن از آقام کمک گرفتم

برام گذاشت پشتشو انشالا دفعه دیگه میدم برام کامل بزاره منم نباید بهم رو داد🤣🤣🤣👌

شوهر منم همیشه سبزی و مرغ و گوشت و ماهی و... پاک میکنه خرد میکنه میشوره فک کنم تو ذهنش این کارا مردو ...

پس اون عکس پروفایلت تو و شوهرتی😊😇

عشقتون پایدار  

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

وااای چه تفاهمی منم ابروهامو خودش بر میداره حتی موهامو خودش رنگ میزاره...انقدر رنگ موهام قشنگ میشه ک هر جا میریم میگن چ ارایشگاهی رفتی😍

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  
اوه اوه این گوشت خیلی مهمه اصلن حدیث هست چند جا براش🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣آره 

تااااازه یه پز اساسی دیگه بدم😁😁😁 اصلاااااااااا و تحت هیچچچچچچچچ شرایطی بهم دروغ نمیگه حتی اگر ب ضررش باشه 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋

هر کی هر خوبی میگه میبینم تو شوهر منم هست خدا حفظش کنه مریض ک میشم دمنوش درست میکنه پاشویه میکنه داروهامو میده معده درد داشتم هر چی اصرار کرد نمیرفتم دکتر بغلم کرد برد ساعت ۳صبح ک معدم درد گرفت دیگه تا صبح بالا سرم بود نخوابید همیشه هم داروهای خارجی میگرده چون میدونه معدم حساسه ایرانیاش ی مقدار سفته و معده درد بیاره کلا فکر همه چی هست

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
شوعر من به این درجه از عرفان نرسیده بهم دارو بده روش کار کنم🤣🤣🤣🤣🤣

جدی میگم بخدا چون رو سرماخوردگی خییلی حساسه..دقیق گوشیشو میزاره روی هشدار 😉

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی  

اخلاق خوب دیگش هم اینه که همیشه یخچالو چک میکنه کم و کسر نداشته باشم

یا زود زود از خودم میپرسه

اخلاق خوب بعدیش اینه که زیاد دعوا نمیکنیم نهایتش سالی یکبار ولی همونم بیشتر از یه ساعت طول نمیکشه مثلا ازیچیزی ناراحت میشه یکم باصدای بلند حرف میزنه ناراحت میشم میره بیرون یه سیگار میکشه برمیگرده عذرخواهی میکنه و از دلم درمیاره

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

هیچی خواهرچه پزی من آش دوغ میپزم اون میخوره 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣