خوشبحال اونایی که خواهر دارن خواهر واقعا نعمته اگر چه با هم دعوا کنین حداقل سر از خیلی چیزا در می یارین من خواهر ندارم خیلی تنهام هیچ کی ندارم باهاش بحرفم احساس می کنم چن خواهر ندارم باعث شده سر از یه چیزایی در نیارم و مث بقیه نباشم نه اینکه ناسپاسی می کنما خدارو شکر از زندگیم راضیم ولی اگه داشتم یکی بود باش دیونه بازی در بیارم همش تو خودم نبودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همه چیزمو به مادرم میگم. باهاش راحتم مثه دوتا دوستیم مثه دوتا خواهر.
مامانم 18ساله بود ک من و اورد دنیا یعنی من خودم 18سالم بود مامانم هم سن.الان من بود و مث خواهر بود برام ولی الان ک سنم رفته بالا و مامان سنش بالاتر دوس ندارم تو غصه هام شریک شه گاهی ازش فاصله میگیرم تا نفهمه ناراحتیام و وگرنه مامانم انقدر راحته باهام ک اجازه میداد بدترین چیزا رو ک کسی ب دوستش م نمیگه بهش بگم اصلا تا سنش بالا بره حس نمیکردم خواهرم نیازه تازه خوشحتل بودم ک محبت مامان و کسی نیست باهاش قسمت کنم
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
من الحمد الله خواهر دارم ۳ تاشم دارم الحمد الله دوست خوب و قدمت ۱۸ ساله هم دارم طعم هر دو هم ...
منم دوست 25ساله دارم خیلی م دوسشون دارم اما خواهر فرق داره تو ی چیزایی خواهر فقط چون از گوشت و تنته همراهت میشه و اونجا دوست غریبه س ک باهاش صمیمی گفتم ی چیزایی باید سنت بالا بره درکشون کنی
تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد