2777
2789
عنوان

کی خواهر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 63 پست
همونم ندارم     وگرنه ناله نمی کردم

خواهر نداشتن دست تو نبوده ولی دوست خوب نداشتن به خودت بر میگرده !🌸

اینو درست کن دیگه جای خالی خواهر رو حس نمی کنی ..

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
خواهر به درد همین روزا می خوره دیگه

عزیزم غصه نخور همسرت میشه بهترین رفیق زندگیت انشاالله مطمن باش

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهرندارم.ولی هنوز کمبودشوحس نکردم.چون مامانم مثه دوست و خواهره برام.شاید بعدها که سنم بالابره ...

اره منم این جور بودم ولی الان دلم میخواد ی چیزا رو ب مامان نگم غصه نخوره

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
منم ندارم خیلی هم خوشحالم ندارم.داداشمواندازه دنیادوس دارم

بزار زن بگیره اون وقت بگو

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
البته که این نظر شخصی شماست ! من اینجور فکر نمی کنم ..

من 36 سالمه تا 25سالگی مثل شما فک میکردم شما هم میرسی ب این

هیچ کس خواهر نمیشه دوست خوب شبیه خواهر ولی خواهر نمیشه 

خواهر نداره دیگه .. بالاخره که چی نمیشه که همش حسرت خورد جایگزین باید بشه حداقل .. شبیه شو حس کنه غصه نخوره .. 

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️
😂😂😂😂😂😂😂😂😂خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم 😍❤

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .