2777
2789
عنوان

بیاید بگید مردای هر شهری از چه جور زنی خوششون میاد یکم سرگرم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 215 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وطن یعنی پدر، مادر، نیاکان                                    

به خون و خاک بستن عهد و پیمان

وطن یعنی هویت، اصل، ریشه                                    

سر آغاز و سر انجام همیشه

وطن یعنی نگاه هم وطن دوست                                    

هر آنجایی که دانی هم وطن اوست

وطن یعنی هوای کوچه ی یار                                      

در آن کو دل شکستن های بسیار

نگاهی زیر چشمی، عاشقانه                                    

به کوچه آمدن با هر بهانه

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
راستش اینجوری که من فهمیدم پسرای سنتی تپلی با وقار دوست دارن بقیه ها هم باربی!

تپل؟فک نکنم

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

حالا هرکی خودش تپله میگه مردا تپل دوست دارن هرکی لاغره میگه لاغر دوست دارن   

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

من اهواز بودم تقریبا همه پسرای دور و برم دوست داشتن با دخترای قد بلند لاغر و سفید باشن

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

مرداي شمالی جونم بگه براتون

چهره هيلاري داف

اندام جنیفر

تيپ باز و شاد

قد بلند

پوست سفید

پولدار م باشه 

اخلاق خانوم فاطمه زهرا

به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
اکثر سنتی فکرا ی زنه چاق 🤣😹یکیش شوهر خودم/:

چ جالب

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند