2777
2789
عنوان

بیاید بگید مردای هر شهری از چه جور زنی خوششون میاد یکم سرگرم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 215 پست
من اهواز بودم تقریبا همه پسرای دور و برم دوست داشتن با دخترای قد بلند لاغر و سفید باشن

از ۸۵ هم بدشون میومد

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

والا از خودمون میگم. ک اهواز مردای عرب از خانمای قد بلند خشکل.. در عین حال واسه خودشون تو خونه اهل آرایش و لباسای خشملو..اصلا هم کار ندارن ک زن یا خانوادش، پولداره یا نه.. مهم زنشونه.. ازدواج میکنن و میرن سره زندگیشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل ازدواج از 99 درصد دخترا خوششون میاد بعد ازدواج فقط ننه شون😶

فان بود ولی اکثرا دخترای فعال و اکتیو و مستقل دوست دارن

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

نامزدم ایرلندیه از سمت پدر مث خودم

پوست روشن چشم درشت تیره مو صاف وو قد بلند و اندام کشیده دوست داره خودش همش میگه خدا تو رو طبق خواسته هام آفریده😀 تیپ هم اونجا من باز دوست نداشتم خودش هم اکثرا اسپورت میگ بپوشم جین و تاپ و کتونی

اینجا باز اینا تنمه با یه مانتو جلو باز ولی خب شال باید پوشید

عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم
تویه نظر سنجي گفتن مرداي  ایرانی تپل دوست دارن پشمالوهاي بوگندو    

فک نکنما

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

تمام مردها عاشق .زن همه چیز تمام  .کارمند .باوقار .خوشتیپ و خوشکل .نجیب .عاشق شوهر و خانواده شوهر .پولدار .با اخلاق و ....

چون یه چنین موجودی هم کمه .همهشون تو دلشون فکر میکنند شکست خوردند

مرداي شمالی جونم بگه براتون چهره هيلاري داف اندام جنیفر تيپ باز و شاد قد بلند پوست سفید پولدار ...

اندام جنیفر، اخلاق خانوم فاطمه زهرا😂😂

چه پارادوکس جالبی

دندانپزشک💊💉📖
تویه نظر سنجي گفتن مرداي  ایرانی تپل دوست دارن پشمالوهاي بوگندو    

حقیقتا من با پسرها حرف میزدم حتی پسرهای اینجا واتفاقا شهرهای بزرگ مثل تهران و...

میپرسیدم لاغر یا چاق میگفتند خیلی لاغر که اصلا نمی پسندند باید یک پرده گوشت داشته باشه ولی یک حرف بدتری هم زدند مهم نحوه استفاده ازش🤣