2777
2789

سلام  من و همسرم هم درگیر گال شده بودیم. از مهرماه.  تا سه ماه درگیر بودیم و خوب نمی شدیم تا اینکه بار چهارم که دکتر مشهد رفتیم. به ما همون پرمترین رو که قبلاً استفاده کرده بودیم و داد  ولی کاری که ایندفعه کردیم شوهرم چهار تا و من دو تا پماد به تمام بدنمون زدیم طوریکه سفید شده بود و به لایه نازک رو پوستمون بود. و بعد از اون تمام لباسها و ملافه ها رو با اب خیلی داغ شستم و رو بخاری خشک کردم.  هر دور کارم همین بود و بعد یک هفته دوباره هفت تا پماد به بدنمون زدیم ‌ طوریکه فرداش دست و پام حالت بی حسی گرفته بود. و اینجوری بود که درمان شدیم البته بعد دو هفته دونههای قرمز دوباره رو بدنم در اومد ولی خوب شد 

واقعا بیماریبدیه من اصلا فکر نمی‌کردم خوب بشم.  الان که چهل از بهبودی م میگذره  خدا رو شکر میکنم.  خیلی عذاب کشیدیم ‌ اگه نیاز به راهنمایی داشتین باهام تماس بگیرین اگه جواب ندادم پیامک بدین ٠٩٣٩٨١٣۴٨٨٠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چشمت خوب شد

نه متاسفانه بدترم شده. راستی برای گال پیش دکتر اشرفی رفتم. هیچ کار دیگه ای به جز قرص ایورمکتین انجام نداد. که من اونم قبلا خورده بودم و خوب نشده بودم و نسبت بش مقاوم شدم چون بیش از حد مجاز مصرف کرده بودم. لکن برای دوستانی که میخوان استفاده کنند قاعده اش اینه که به ازای هر کیکو از وزنشون ۲۰۰ میکروگرم مصرف کنند. مثلا اگر ۵۰ کیلو هستی باید ۴ عدد قرص ۳ میلی گرم ایوکتا مصرف کنی. یک بار میخوری البته با معده خالی و هفته بعد هم تکرار میکنی تا چهار هفته. همزمان که قرص را میخورید حتما کرم پرمترین هم بزنید چون انگل های گال با مصرف قرص به سطح پوست میان و با کرم شما بهتر میکشیدشون. فرداش هم حمام و لباس جدید. لباس ها را نجوشونید چون میتونن به گرما مقاوم شن. شما به مدت دو تا سه هفته لباس ها را در کیسه خفه میکنید یکمم اسپری پرمترین میزنید. بعد از سه هفته بشویید و استفاده کنید. این کاملترین شبوه ی مصرف قرصه که بتون گفتم. دکتر اشرفی هم بیش از این نمیدونه. و این خط آخر درمانشه! ولی من یکیو میشناسم رفت مطب دکتر احسانی تو ونک و براش یه نسخه ی گوگرد غلیظ همراه یوسرین دادن و اون خوب شد ظرف یک ماه. من گالم پوسته ایه و شاید اینطور خوب تشم ولی متم ابن نسخه را امتحان میکنم. نسخه را براتون تو پی وی خواهم فرستاد. اما حتما باید از داروخانه بغل مطبش بگید براتون بسازن چونکه خیلی قوی میسازند درست مثل خود بیمارستان رازی محصولات دستسازشون معتبره

گلم چشمت خوب شد

عزیزم یه لینک برات فرستادم توی خصوصی، اونو بزن تا نسخه ی دکتر برات بیاد. قرص ایورمکتینم بده دکتر عمومی برات مطابق وزنت بنویسه بعد برو از داروخانه رامین توی میدان فردوسی بخر ولی واقعا کافی نیست. باید همه ی کارا را همزمان انجام داد

مال داداشت ازاول پوسته ای بود

عزیزم سریع باید لینکو باز کنی. تا دو روز وگرنه منقضی میشه. والا نمیدونم از اول چطوری بوده چون اون موقع من اصلا نمیفهمیدم همچین موجودات انگلی هم وجود دارن. اگه آدم بود و از اول مبتلا شده بود، صبر میکرد خوب شه بعد میومد خونه الان کل ما خانواده درگیر نبودیم

الان داداشتون کجاست

مهم نیست که الان کجاست مهم اینه که کجا خواهد بود. انشاالله که این دوره ای که گال و... گرفت و همه جا پخش کرد، روزای خوشش بوده باشه. به روزی بیوفته که روزی صدبار آرزوی همین روزا را بکنه.