2777
2789
منم دنبال درمانشم. درمان داره با خارش شدید و جوشهای قرمز همراهه

اسی گرفتی؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
انشالله. به نظرت درمان داره یعنی کسیو دیدی که درمان شه کامل؟

اسی جان جوشهات تکیه بصورت تک تک یا تیکه ای؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سلام  این متنو تو تاریخ ۱۴۰۲/۸/۸ مینویسم  بذای دوستلنی گال گرفتن  بنده از اول ۱۴۰۲ گال گرفته بودم  هشت ماه درگیرش بود اول این که نمیدونستم  سه ماهش گال گردم رفت دکتر دکتر گفت  بیماری مقاربتی گرفتین بعدش رفتم ازمایش دادم جواب منفی زود رفتم  دکتر پوست گفتن گال گرفتین من وخانوادم شامپوی لیندان زدیم  جواب نگرفتیم پرمترین زدیم جواب نگرفتیم صابون گوگرد زدیم جواب نگرفتیم اخر سر خود فقط با سرکه سیب هرکجا که خارش داشت میزنم هرموقع شب روز ودوبار نوره از گردن تا پایین گذاشتم وبعدش یک هفته نتیجه گرفتیم  خواستم بنویسم  دوستان هم از تجربیات ما هم استفاده کنن

سلام . تجربیات خودم رو در رابطه با این بیماری رو براتون به اشتراک میگذارم . بیماری گال از تماس پوست ...

من همش حس میکنم خوب نشدم یا دوباره برمیگیرده روانم خیلی درگیره

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
سلام دوستان. ی راه حل محشر برای گال پیدا کردم. فقط و فقط وازلین هر شب کامل بدن رو بزنید. اینا نمیتون ...

سلام عزیزم تو رو خدا درخواست منو قبول کن در مورد گال سوال داشتم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
با سلام  این متنو تو تاریخ ۱۴۰۲/۸/۸ مینویسم  بذای دوستلنی گال گرفتن  بنده از اول ۱۴۰۲ ...

عزیزم شما چند بار پرمترین و استفاده کردین و جواب نگرفتین؟من الان ۲ بار استفاده کردم،بعد دونه ی جدید با خارش زدم،دکتر زنگ زدم میگه طبیعی هست،تا ۲ هفته ی دیگه صبر کن اگر نتیجه نگرفتی اقدام جدید کن،میخوام بدونم صبر کنم یا دوره ی جدید و شروع کنم؟