2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب شدم چون گال بود درمانش طولانیه

میگم اون موقع که خارش داشتی گاهی احساس میکردی چیزی رو تنت یا سرت راه میره ؟ من گاهی اینطوری میشم اما هیچی نمی بینم گاهی احساس میکنم حتی رو صورتم چیزی راه میره زود میرم جلو آیینه میبینم هیچی نیس تو هم اینطوری میشدی گاهی؟

میگم اون موقع که خارش داشتی گاهی احساس میکردی چیزی رو تنت یا سرت راه میره ؟ من گاهی اینطوری میشم اما ...

نه عزیزم من انقد خارش داشتم اصن چیزی احساس نمیکردم ولی تمام جونم کندس الانم یکی میبینه عصابش خورد میشه حتما برو دکتر حتماااا ببین چند دوره باید استفاده کنی چون گال تخم ریزی میکنه 

نه عزیزم من انقد خارش داشتم اصن چیزی احساس نمیکردم ولی تمام جونم کندس الانم یکی میبینه عصابش خورد می ...

یک ماهی هست که خوب شدم اما نمیدونم چرا دوباره خارش دارم همون داروهامو استفاده میکنم انشالله که خوب شم. فک کنم وسواس گرفتم که فک میکنم یه چیزی رو تنم راه میره

تروقران جواب بده گال داشتی خوب شدی من 4 ماهه خوب نشدم شبا خواب ندارم هزار تا دکتررفتم هیچی😓😓😓

من ۸ ماهه دارم خوب نمیشم....شبها خواب ندارم تازه فهمیدم باردارم....چند جا دکتر هم رفتم ۳۰تا پرمترین مصرف کردم خوب میشم دوباره درمیاد....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
عزیزم پماد ترکیبی هم استفاده کردی؟چندوقته درگیرشی؟؟چیااستفاده کردین؟؟ببخشید انقد سوال میپرسم حالم بد ...

ربطی به تمیزی یا کثیفی نداره یه انگل که حشره ای تو پوست خونه میکنه منم خسته شدم فقط منو شوهرم اینطوری میشیم خداروشکر گوش شیطان کر بچه م نگرفته