2777
2789
شنبه قراره برم دکتر عفونی ببینم چی میگه 😭 خدایا این چه بلایی بود تو این کرونا آخه دنیا چقدر نا ام ...

سلام امیدوارم پاسخ بدید شما چکار کردید خوب شدید اسم دکترتونو چی بود خسته شدم 4ماهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم انشالله شماهم زود خوب بشید

سلام عزيزم ميشه اسم دكتري كه پيشش رفتين رو بگين،من دكتر رفتم ولي نتيجه نگرفتم و خستم كرده

خوشبختي يعني بودن كنار كسايي كه عاشقانه دوستشون داري❤️

میشه لطفا من رو راهنمایی کنید خیلی استرس دارم 

من یه خرگوش داشتم که مدتی پاهاش زخم بود تو اینترنت که سرچ کردم نوشته بود ممکنه بیماری جرب یا همون گال باشه ولی هنوز کامل مطمین نیستم چون ممکنه در اثر گرما هم اینجوری بشه 

حالا من یه مدتیه بدنم مخصوصا پاهام خیلی می خاره ولی هیچ علامتی نداره یعنی جوش نمیزنه.

اون اولا که می خارید جای نیش پشه تو بدنم می دیدم ولی الان چیزی نیست به نظرتون گاله ؟

و اینکه خانوادم هیچکدوم اینجوری نیستن 

بله گلم من حدودا دوسال پیش درگیر بودم الان نه گفتن پماد ساختنی به دوستان

اگه پيام من رو ميبينيد ميشه لطفا راهنماييم كنيد و اسم دكتري كه براي مداوا پيشش رفتين رو بگيد

من اصلا جوش نمیزنه بعد ۸ ماه هنوز درمان نشدم چندین دکتر رفتم حالا هم باردارم ۵ هفتمه😭😭😭😰

خوب شدی بانو؟ شوھرتم پماد مصرف میکرد؟ منم میخام اقدام کنم واسہ بارداری میگم این پمادھایی کہ زدیم واسہ بارداری عوارض نداشتہ باشہ چکار کنم زودتر خوب شم خستہ شدم از خارش ۔ میخام اقدام کنم از این ماہ واسہ بارداری دیگہ دارہ خیلی دیر میشہ تجربہ ای داری لطفا کمکم کن بچہ ت چطورہ الان؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
سلام وسط دوره درمانم،خيلي بهتر شدم ولي بعضي وقتا بازم يه مقدار خارش دارم

منم درگیر شدم خیلی اذیتم هروز رختخوابو تو افتاب میندازم دویار پماد زدم و صابون گوگرد چندماهه شما گرفتی؟

منم درگیر شدم خیلی اذیتم هروز رختخوابو تو افتاب میندازم دویار پماد زدم و صابون گوگرد چندماهه شما گرف ...

چند ماهي ميشه،واسه رختخواب از اتو با درجه بالا هم ميتوني استفاده كني،من خودم دوتا ملافه كنار گذاشتم،اولي كه كثيف ميشه دومي رو استفاده ميكنم و اولي رو ميجوشونم و اتو ميكشم و دوباره عوض ميكنم،روي تشك تخت رو هم اتو رو تو حالت بخار ميذارم و ميكشم

چند ماهي ميشه،واسه رختخواب از اتو با درجه بالا هم ميتوني استفاده كني،من خودم دوتا ملافه كنار گذاشتم، ...

وای خیلی سخته بچه هم دارین ؟منم همین کارا را میکنم خدا ازشون نگذره این شپش و گال و قارچ رو توی اب و مواد شوینده میریزن که شامپوهاشون و محصولاتشون به فروش بره وگرنه من کلی تو خاک بازی میکردم بچگیام و مدرسه دخترونه با اون مقنعه و ک همش میوفتاد رو زمین نگرفتم 

وای خیلی سخته بچه هم دارین ؟منم همین کارا را میکنم خدا ازشون نگذره این شپش و گال و قارچ رو توی اب و ...

نه بچه ندارم،گال از خاك و آب منتقل نميشه،يه حشره س كه از طريق تماس پوست با پوست يا تماس پوست با وسايل و لباس فرد آلوده به گال منتقل ميشه،شما احتمالا يا تو آرايشگاه،باشگاه و جاهاي عمومي گرفتي يا اينكه يكي از اطرافيانت آلوده بوده و از طريق تماس با بدن يا وسايل اون مبتلا شدي،حتما بدن خانواده و اطرافيانت رو چك كن چون اگه اونا داشته باشن بايد با همديگه درمان رو انجام بدين وگرنه درمان هم كه بشي فايده نداره و دوباره از اونا ميگيري و تا زمانيكه درمان نشدي سعي كن با اطرافيانت تماس پوستي نداشته باشي كه يه موقع اونا مبتلا نشن چون بعدا دوباره از همونا ميگيري