2777
2789
منم دیگه خل شدم خسته شدم روانی شدم از بس هم همیشه وسواس دارم و بشور بساب دارم دیگه کم آوردم

دکتر به شما گفته طول درمانش چقدره ؟ من خیلی استرس دارم که ریشه کن نشه 🥺

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به شما گفته طول درمانش چقدره ؟ من خیلی استرس دارم که ریشه کن نشه 🥺

شما الان تو چه مرحله ای هستی؟ ما تازه یه بار استفاده کردیم لوسیونه لیندانو شوهرم کل تنش شده جوش قرمز ما که نه یادم رفت از دکتر بپرسم

عزیزم چی استفاده کردی خودب خودخوب میشه یان؟

نه خود ب خود خوب نمیشه باید بری دکتر پوست من دکتر یه شامپو داد که باید همه خانواده یدونه ازش بگیرن و کل بدن حتی تو موهاتم بزنی...فقط یادم نیست اسمش چی بود بعدشم همه لباساتو حتی اونایی که استفاده نمیکنی رو باید بشوری بعد بزاری داخل یه کیسه درشم محکم ببندی چند روز همینجوری بمونه من بابام کل خونه رو هم سم پاشی کرد امیدوارم که خوب بشی خیلی بیماری سختیه

خیلی سخته واقعاعذاب کشیدم

خوب شدین؟ من با خانواده زندگی میکنم.پدرم داشت اول 

ولی اونجوری کهه باید رعایت نمیکنه الانم که یکم بهتر هم داروهاش ول کرده، کلا همه خانوادم رعایت نمیکنن، به زور وادار کردم دیشب پرمترین بزنن، ۳ صبح از خارش خواب نمیبره، کاش تنها زندگی میکردم، خسته شدم بس حرص خوردم

نمیدگنم بخوا ولی درکت میکنم من هرشب حالت مرگ داشتم چرا نمیری دکتر پوست خوب

سلام ، 

خوبید

عزیزم ممنون میشم اطلاعات پزشکتونو که گالتونو درمان کرد بهم بدید؟

خسته شدم 

۵ ماهه درگیرشیم

تا الان یه سری خودمو همسرم سه دوز محلول لیندان و دختر ۱.۵ سالم سه دوز پماد پرمترین زدیم ما خوب شدیم دخترم خوب نشد

دوباره رفتیم دکتر پوست به دخترم داروی ترکیبی داد

ما هم دوباره سه دوز محلول لیندان زدیم

الان از هفته پیش که محلثل لیندان زدیم من دوباره از دیشب بدنم دونه زده

خسته شدم شرش کنده نمیشه 😞

ممنون میشم پزشکتونو معرفی کنید

خدایا من خیره به دستهای تو هستم ... معجزه کن                     🌸🌸🌸 خدایا شکرت به خاطر همه داده ها و نداده هایت، مهربان خدایم معجزه قشنگتو به خودت میسپارم 🌸🌸🌸
خیلی سخته واقعاعذاب کشیدم

شما چیکار کردید؟ خوب شدید ؟

من و شوهرم و دختر ۸ سالم از پدر شوهرم گرفتیم خونه خواهر شوهرمم رفته بود اونام گرفتن دکتر گفت گاله دی ...

شما چیکار کردید ؟ خوب شدید ؟