2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا خوب نمیشین؟دکتر چی میگه؟؟شانس ازمایشی هم نداره ک ادم بفهمه خوب شده یا نه

الان دیگه دکتر نمیرم اوایل زیاد رفتم الان تا میخارونم میبینم جوش میزنه بیرون زود پرمترین میزنم

الان دیگه دکتر نمیرم اوایل زیاد رفتم الان تا میخارونم میبینم جوش میزنه بیرون زود پرمترین میزنم

من اصلا جوش نمیزنه بعد ۸ ماه هنوز درمان نشدم چندین دکتر رفتم حالا هم باردارم ۵ هفتمه😭😭😭😰

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

ببین فقط خارش دارم انگار پوست پوست میشه کل خونرد چند بار سم پاشی کردیم..‌.بالای ۵۰ تاپرمترین مصرف کردیم...دکتر میگه تو خونه ..یکی میگه مایته ...یکی میگه حساسیته‌..میخوام کلینیک حساسیت اینا برم بببنم دقیقا چی هست خوب میشم بعد ۲ هفته ۳ هفته خارش شروع میشه....جوش دارم ولی نمیدونم مال اپلاسیون هست یا جوش دیگه جوش گال نیست چون خارش نداره جوشهام...

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
پرمترین زده بهتر شده اما کامل خوب نشده باز جای دیگه ش در آمده شامپو که نه اما لوسیون لیندان دکتر داد ...

خانمی توروخدا بگو چیکار کردن خوب شدن؟  چطوری؟  من هم بچه شیرمیدم و هم خودم و شوهرم و پسرم گرفتیم. ازبس خواروندیم خودمونو همه جامون خون میاد. رفتم مسافرت گرفتم دارم از ترس سکته میکنم😥😥😥😥

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
منم همینطوری میشم انگار کامل ریشه کن نمیشه چه دردیه آخه این

من از بارداریم داشتم و هرجا رفتم دکتر نفهمیدن و گفتن اگزماست. تازه امروز فهمیدم گال دارم. و پسرم و همسرم هم گرفتن. از دکتر بپرس ببین توی بارداری به بچت منتقل میشه یا نه؟  انشاالله ک رچت نگیره. خدا کمکمون کنه من وحشتناااک خارش دارم و خیلییی میترسم . فقط میخوام بمیرررم

منم احساس میکنم ی چیزی داره روی بدنم راه میره اما نگاه میکنم چیزی نیست. خیلی ریزن ب چشم دیده نمیشن وگرن اخساسمون درسته😥😥😥😥😥😩😩😭😭😭

ای وای من خوب شدم خدارو شکر تروهخدا درمان کن اصن ول نکن برو دکتر خوب

چطوری درمان شدی پماد یا قرص چی استفادہ کردی و چہ مدت و طریقہ استفادشو بگو لطفا

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
چطوری درمان شدی پماد یا قرص چی استفادہ کردی و چہ مدت و طریقہ استفادشو بگو لطفا

پماد کامترین و دارو ساختنی خیلیییی هیلیییی بده ولی خداروشکر تموم شد شرش کنده شد5 ماه باهام بود

پماد کامترین و دارو ساختنی خیلیییی هیلیییی بده ولی خداروشکر تموم شد شرش کنده شد5 ماه باهام بود

ھر روز میزدی یا ھفتہ ای؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
هرروز هرشبب همش پماد به تنم بود

تا چہ مدت ھر روز میزدی؟ملافہ و خونہ رو ضد عفونی کردی یا نیاز نیست