2777
2789
ن چی هس سرخود بزنم؟ 

دکتر داده بود هم درمان گاله هم تا ۶ ساعت خارش کم میکنه یه ۲ تا بخر استفاده کن ضرر نداره طرز استفاده شو میری حموم میزنی به همه جات از چونه به پایین بعد فرداش حموم نمیری میزنی همینطوری و چهل هشت ساعت بعد روز دوم یعنی روز چهارم میری حموم اگه خارش زیاد داری روزی دوبار بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زدم اینترنت عزیزم همون کامترینه خودم میزنم

نه کامترین همون پرمترینه منم همه داروهارو استفاده کردم حالا دو تا بگیر استفاده کن ضرر نداره خارشتم کم میکنه شامپو بدن یا صابون ۳۰ در صدم بگیر صابون گوگرد نزن که پوستت زبر شه الان آسیب دیده باید نرمتر بشه تا خارش کم شه اینارو دکتر گفته بود من از خودم نمیگم

نه کامترین همون پرمترینه منم همه داروهارو استفاده کردم حالا دو تا بگیر استفاده کن ضرر نداره خارشتم ک ...

ضرر نداره سرخود بزنم؟؟ دستت دردنکنه پس برم حموم بیام از چونه ب پایینو بزنم فردا نرم حمومذبزنم پس فردابرم حموم اره؟ 

ضرر نداره سرخود بزنم؟؟ دستت دردنکنه پس برم حموم بیام از چونه ب پایینو بزنم فردا نرم حمومذبزنم پس فرد ...

نه پس اون فردا برو حموم . میتونی هر روزم بزنی روز چهارم بری حموم 

وای بچم 9 ماهشه اخه شوهرم اصلا اصلا خارش نداره

دکتر تاکید نکرد اونا هم بزنن؟ پرمترین هم بچه ت هم شوهرت میتونن بزنن آخه اونا نزنن تو هم درمان نمی شی. شوهر منم خارش نداشت اما همش دارو میدادم بزنه بچمم همینطور .دیگه خسته شده بودن از پماد زدن