2777
2789
از کجا بفهمم اهه ساسه هزار تا دکتر رفتم همه گفتن گاله ولی خوب نشدم

حشره نمی بینی تو خونه قهوهای تیره خودمم زیاد نمیشناسم چند تا حشره دیدم که حدسم رو ساس بود والله حاضر بودم گال باشه ساس نباشه تمام زندگیمو چند بار سم پاشی کردم خونه تکونی و قالیشویی دیگه مردم از خستگی الانم فوبیا دارم که هنوز باشن انشالله که برن به درک 

حشره نمی بینی تو خونه قهوهای تیره خودمم زیاد نمیشناسم چند تا حشره دیدم که حدسم رو ساس بود والله حاضر ...

نه اصن حشره ندیدم بخدا من 4 ماهه درگیرم ارزو مرگ میکنم یه جا سالم توتنم نیس.. شوهرمو دخترم اینجوری نشدنا خودم اینجوری شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا بفهمم اهه ساسه هزار تا دکتر رفتم همه گفتن گاله ولی خوب نشدم

اگه دکتر گفته گاله شاید درست میگه پماد پرمترین یک هفته هر شب بزن خوب میشی البته کل خانواده باید رعایت کنن و بزنن حتی بچه من واسه پسرم تو موهاشم میزدم اما یه وقت دور چشم نزنی خطرناکه ملافه ها تو بشور با آب ۶۰ درجه به بالا لباسامتم همینطور اگه بخار شور داری تشک و فرشارو بخار شور کن و سمپاشی هم بکن حتی اگه شده خودت انجام بدی سم کامن خوبه

پرمترین. کامترین و داروساختنی. شامپولیندان شامپو‌Gv

خب درمانش همیناس پس گال نداری حتما یا محیطت آلوده س هنوز یه دکتر متخصص خوب برو . تو خونه تون یا رو تشک حشره قهوه های مث عنکبوت یا مورچه یکم پهن تر ندیدی اصلا؟

خب درمانش همیناس پس گال نداری حتما یا محیطت آلوده س هنوز یه دکتر متخصص خوب برو . تو خونه تون یا رو ت ...

ن اصلا هیچی... اخه 5 تا دکتر رفتم گفتن گاله از پوستمم نمونه گرفتن گفتن گاله این دکتر اخری که میرم فوق تخصص پوسته دوهفتس دارم میرم پیشش خارشم خیلی کم شدهبود  بعد دوز دارومو برد بالا دیروز از دیروز باز خارشم زیاد شد

ن اصلا هیچی... اخه 5 تا دکتر رفتم گفتن گاله از پوستمم نمونه گرفتن گفتن گاله این دکتر اخری که میرم فو ...

چی بگم آخه من که دکتر نیستم اما اینو مطمئنم که گال به شدت مسریه 

4 ماهه باهامه دخترمو شوهرم نگرفتن ممکنه بگیررن؟ 

اونایی که تا حالا نگرفتن وقتی میگیرن ۶ هفته طول میکشه نشون بده بزن اینترنت بیماری گال همه چی نوشته منم از اینترنت فهمیدم گال دارم دکتر گفته بود اگزماس