از کجا بفهمم اهه ساسه هزار تا دکتر رفتم همه گفتن گاله ولی خوب نشدم
حشره نمی بینی تو خونه قهوهای تیره خودمم زیاد نمیشناسم چند تا حشره دیدم که حدسم رو ساس بود والله حاضر بودم گال باشه ساس نباشه تمام زندگیمو چند بار سم پاشی کردم خونه تکونی و قالیشویی دیگه مردم از خستگی الانم فوبیا دارم که هنوز باشن انشالله که برن به درک
از کجا بفهمم اهه ساسه هزار تا دکتر رفتم همه گفتن گاله ولی خوب نشدم
اگه دکتر گفته گاله شاید درست میگه پماد پرمترین یک هفته هر شب بزن خوب میشی البته کل خانواده باید رعایت کنن و بزنن حتی بچه من واسه پسرم تو موهاشم میزدم اما یه وقت دور چشم نزنی خطرناکه ملافه ها تو بشور با آب ۶۰ درجه به بالا لباسامتم همینطور اگه بخار شور داری تشک و فرشارو بخار شور کن و سمپاشی هم بکن حتی اگه شده خودت انجام بدی سم کامن خوبه
پرمترین. کامترین و داروساختنی. شامپولیندان شامپوGv
خب درمانش همیناس پس گال نداری حتما یا محیطت آلوده س هنوز یه دکتر متخصص خوب برو . تو خونه تون یا رو تشک حشره قهوه های مث عنکبوت یا مورچه یکم پهن تر ندیدی اصلا؟
خب درمانش همیناس پس گال نداری حتما یا محیطت آلوده س هنوز یه دکتر متخصص خوب برو . تو خونه تون یا رو ت ...
ن اصلا هیچی... اخه 5 تا دکتر رفتم گفتن گاله از پوستمم نمونه گرفتن گفتن گاله این دکتر اخری که میرم فوق تخصص پوسته دوهفتس دارم میرم پیشش خارشم خیلی کم شدهبود بعد دوز دارومو برد بالا دیروز از دیروز باز خارشم زیاد شد