2777
2789
پرمترین زده بهتر شده اما کامل خوب نشده باز جای دیگه ش در آمده شامپو که نه اما لوسیون لیندان دکتر داد ...

شامپو انتی باکتریال .. برای اروم شدن خارش از سیتریزن با دیفن هیدرامین لوسیون پرمترین خوبه

شامپو انتی باکتریال .. برای اروم شدن خارش از سیتریزن با دیفن هیدرامین لوسیون پرمترین خوبه

موضوع خارش از یک طرف قضیه خوب شدن مهم تره فک کن وقتی آدم احساس کنه یه حشره تو پوستشو تخم گذاری و تغذیه میکنه چه حسی داره روانی شده وسواس گرفته ۱۱ روزه دارو استفاده کرده جاهای جدیدتر درآمده  اما هنوز خوب نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروقران جواب بده گال داشتی خوب شدی من 4 ماهه خوب نشدم شبا خواب ندارم هزار تا دکتررفتم هیچی😓😓😓

آره خوب شدم عزیزم اما مشکل دیگه این بود که خونمون ساس افتاده بود فک میکردم هنوز گال دارم و خوب نشدم الان همه جارو سمپاشی کردیم

تروقران جواب بده گال داشتی خوب شدی من 4 ماهه خوب نشدم شبا خواب ندارم هزار تا دکتررفتم هیچی😓😓😓

دکترم زیاد رفتم آخرش فهمیدم گالم هفته های اول خوب شده بود اما به خاطر وجود ساس هنوز خارش داشتم خونتونو یه نگاه بنداز شاید شما هم ساس دارید فک میکنی خوب نشدی

دکترم زیاد رفتم آخرش فهمیدم گالم هفته های اول خوب شده بود اما به خاطر وجود ساس هنوز خارش داشتم خونتو ...

از کجا بفهمم اهه ساسه هزار تا دکتر رفتم همه گفتن گاله ولی خوب نشدم