2777
2789
عنوان

مراقبت بعد ای وی اف

215 بازدید | 15 پست

سلام من میخوام رویان ای اف کنم بعد ای وی اف میشه همون روز برگردم خونمون ک شهرستانه؟؟یا تهران بمونم بهتره🤔

لطفا کسایی ک تجربه ای وی اف دارن راهنماییم کنن

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
منم گفتن باید بری بیمارستان عرفان ای وی اف کنی کسیم توتهران ندارم هزینش برام یکم سنگینه ازمراقبتای ب ...

انشاالله هر دومون نتیجه میگیریم

من فامیل تو تهران دارم ولی برام سخته،اگه باید بمونم هتل یا مسافرخونه میرم

هزینش چقده؟؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باید پریود شم ۲ یا۳ پریود برم برا سونوگرافی

انشاالله هر دومون نتیجه میگیریم من فامیل تو تهران دارم ولی برام سخته،اگه باید بمونم هتل یا مسافرخون ...

دکترگفت حدود ۸تومن باهزینی رفتو امدو سنوو دارو میشه ۱۰تومن😢خداکنه باراول دوتامون نتیجه بگیریم.به حق این ماه عزیز

دکترگفت حدود ۸تومن باهزینی رفتو امدو سنوو دارو میشه ۱۰تومن😢خداکنه باراول دوتامون نتیجه بگیریم.به حق ...

به امید خدا حتما میشم😍

به امید خدا حتما میشم😍

میشیم😍

شمامشگلتون چیه میخوایین ای وی اف کنید چندوقته منتظرین.

چهار ساله منتظرم

دو بار ای یو ای کردم منفی شد

دیروز رویان بودیم خودمون خواستیم ک برامون ای وی اف انجام بدن

من پلی کیستیکم و شوهرم ضعیفه

شما چطور؟

چهار ساله منتظرم دو بار ای یو ای کردم منفی شد دیروز رویان بودیم خودمون خواستیم ک برامون ای وی اف ا ...

من ۲ساله منتظرم ۲بار ای یو ای منفی داشتم هیچ مشگلی هم نداریم نه من نه شوهرم 😢دیگه موندم بخداانقدرم که اطرافیان میگن بچه بیار بچه بیار ازاونور تمام همسنام که باهم ازدواج کرده بودیم حتی اونایی که بعد من ازدواج کرده بودن بچه دارن ولی من هنوز نه.خیلی سخته همشم باید دروغ بگم که نه ماهنوز بچه نمیخواییم .

شرایطتتو درک میکنم

ما هم اطرافیانمون همه بچه دارن،فقط ما نداریم 

چند وقته ک خیلی دلم گرفته...ولی بازم میگم راضی ام به رضای خدا

فقط باید امیدوار باشیم

هر وقت ک درمانت شروع شد اطلاع بده

با هم باشیم

به هم کمک کنیم💙

سلام منم منتظرم دوازدهم سیزدهم پریود شم برم برا شروع ای وی اف. مگه میشه استرس نداشت؟؟؟انشالله همه نت ...

سلام عزیزم،انشاالله به حق این ماه عزیز نتیجه میگیری💙

ن خب بدون استرس ک نمیشه

برا ای وی اف کارای خاصی انجام دادی؟

گرمیجات خوردی؟

سلام عزیزم،انشاالله به حق این ماه عزیز نتیجه میگیری💙 ن خب بدون استرس ک نمیشه برا ای وی اف کارای خ ...

ممنون عزیزم انشالله برای همه منتظرا.

امروز یازدهم پریود شدم . فردا باید برم برا شروع سیکل درمان.

نه تقریبا کار خاصی نکردم