2777
2789
عنوان

رنگ چشم

44 بازدید | 6 پست

کاش تاپیک باعث دعوا نشه یا بحث چون این جور چیزا ک درمورد ظاهرن ممکنه اینجور اتفاقا بیفته اما خوب .....

من مادرم چشم عسلی داره دایی هام عسلی و سبز پدر بزرگ از سمت پدرم و مادربزرگم و پدربزرگم از سمت مادرم رنگ چشم روشن یا همون مغلوب یا رنگی دارن 

اما من به خاطر مغلوب بودن این ژن ها و شکست دربرابر ژن غالب چشم هام قهوه ای شده و این حس خوبی بهم نمیده 

به رنگ نیست

به فرم و اجزای صورته

شرک و با چشم سبز تصور کن

و بلعکس

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رنگ نیستبه فرم و اجزای صورتهشرک و با چشم سبز تصور کنو بلعکس

و اینکه به این فکر کن چشمات هر رنگی ام هست بینایی داری

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

اشکال نداره بابا منم تو خانواده پدریم و مادریم یکی در میون چشاشون آبی و سبزه خواهرم و برادرم جفتشون چشاشون قهوه‌ایه تیره شده من چشام آبی شده اشکال نداره به این چیزا فکر نکن همین که دو تا چشم سالم داری که می‌تونی باهاش دنیا رو ببینی خدا را شکر کن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

عزیزم اولا که خداروشکر چشم داریم و از این نعمت بشدت بزرگ بهرمندیم. 

دوم من با تلقین رنگ چشمام از مشکی یا هموت قهوه ای تیره شد سبز و عسلی. 

هر کی میبینه میگه چه رنگ چشمات قشنگه. 

ماه ها تلقین میکردم مدام مدام که چشمام این رنگه.