2777
2789
عنوان

زایمان کردم اومدم‌خونه بابام شوهرم اصن زنگ نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 49 پست
فک کردی مثلا اقوام شوهر خیلی براشون مهمه من بچه آوردماونا از خداشونه.من اینجا باشم

واس هیچ کس مهم نیست منو تو هزار تا هم بزاییم واس خودت مهم باشه والا همون شوهرتم براش مهم نیست کار یه شب کاشته ....بقیش پای خودته گلم ...الان این مهم نیست تو برا کی زاییدی میگم نباید از خونت میزدی میومدی خونه مادرت دندش نرم باید پرستاری میکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براهمچین ادمی بچه چندم اوردی از اصابت و جسمت و سلامتت زدی ک نسل همچین ادمی ادامه داربشه.الانم دیر نش ...

وای حرف حق فقط همینه

وقتی مردی مشکل داره و بهردلیلی باهاش میخای زندگی کنی چرا ازش بچه دار بشی 

شوهر منم با اینکه خیلی احساسی و مهربونه  وقتی چند روزی جایی برم اصلا بهم زنگ نمیزنه.چند بار هم اعتراض  کردم میگه نخواستم مزاحمت بشم.ولی خودم همش پیش خودم میگم راحت میشه و میره پیش مامان باباش  بیشتر خوش میگذره بهش

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو

خوب نباید میرفتی خونه ی پدرت عزیزم. اشتباه کردی. فردا برگرد خونه ی خودت. خوب خونه رو برای آسایش همسرت خالی کردی. ببخشید این جوری میگم. ناراحت نشی. اما بعضی وقتا مقصر خودمونیم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای حرف حق فقط همینهوقتی مردی مشکل داره و بهردلیلی باهاش میخای زندگی کنی چرا ازش بچه دار بشی

دقیقا من همیشه سوالم اینه من دیدم زنه شوهرش خلاف کاره زندانه دوتا بچه داره الانم حاملست😑به نظرم آدم وقتی ازدواج میکنه حدودا پنج شیش سال باید بچه نیاره اگر دید واقعا شرایط اوکیه و با هم تفاهم دارن تصمیم بگیرن برا بچه دار شدن 

دقیقا من همیشه سوالم اینه من دیدم زنه شوهرش خلاف کاره زندانه دوتا بچه داره الانم حاملست😑به نظرم آدم ...

دقیقا. حالا اینجا بعضیا میگن تو عقد هم بچه دار بشی زن و شوهرین. مشکلی نیست. ادم میمونه چی بگه بهشون!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا من همیشه سوالم اینه من دیدم زنه شوهرش خلاف کاره زندانه دوتا بچه داره الانم حاملست😑به نظرم آدم ...

کاملا درست میگی عزیزم .چرا وقتی متوجه میشین بازم بچه میارن 

من تجربه خودم همینجوری بود.چهارسال بعد از ازدواجمون بچه دار شدم و هیچ مشکلی نداشتیم اما همسرم رفتارهاش عوص شد و همون زمان قید بچه دار شدن رو تا همیشه زدم.هشت سال گذشته و دیگه دلم نمیخاد از همسرم بچه دیگه ایی داشته باشم‌