2777
2789
عنوان

تجاوز ۱۳ افغانی به بچه ی ۳ ساله که منجر به مرگ بچه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2691 بازدید | 64 پست
عزیزم یه جوری میگی انگار اگه افغانها برن دیگه هیچ تجاوزی اتفاق نمیفته. الآن عراقی ها از همه بدترن. ...

اره مشهد همراه شوهرم راه میرفتم از نگاهشون می ترسیدم مشکل ما اساسیه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دلم رو زدی مراقب دختر بچه هاتون خیلی باشین

هم دختر بچه هم پسر بچه

والا تو همین تهران ب پسرای دبیرستانی هم تجاوز کردن آدم دگ لال میشه😑😑😑😑

تا ۱۸  سالگی واقعن باید مراقب بچه بود تا خودش بتونه کم کم از خودش مواظبت کنه

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
ببین اخه بحص ملیت نیس کودک آزاری تو کل دنیا امارش رفته بالا الان خیلی از تجاوزا تو مملکت عاملش ایر ...

حالا پدر و مادر بچه سال انگار و مقصر تصورشم سخته ۱۳ تا مرد اونم از نوع...  

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

افغانی و ایرانی نداره آدم باید به قوانین و انسانیت احترام بزاره ولی اینم عین خود نمک خوردنو نمکدون شکستنه که مهاجرین به خودشون اجازه بدن هر کاری خواستن انجام بدن آخه لعنت بهشون ی زنم کشش سیزده تا مردو  ندارن ی بچه سه ساله چیه وحشیایی بی غیرت نمک به حروم

افغانی و ایرانی نداره مگه ایرانیا کم جنایت میکنن 

میدونی ایرانی تجاوز کنه میگیم آشغالای کشور خودمونن ولی افغانی درد داره...اینا همشون هرزه ن ...کثیفن.نجسن

قشنگ ترین فرمول زندگیم:من+تو=یه دنیا عشق😍😘👑💕💞💑💏
ربطی ب ملیت شون نداره واقعن تجاوز گر ایرانی هم بوده ولی نیروی کار خوبین از کارشون نمیزنن وجدان دارن ...

اگه ما ایرانیا خودمونو قبول داشتیم کار کشورمون به اینجا نمی کشید...ایران شده آشغالدونیه آسیا...هر کی از هر گوری میاد میشه آدم خوبه...کارگر ایرانی پس زده شد به خاطر افغانیا...زندگیاشون داره از هم میپاشه به خاطر افغانیا...ای خدا لعنت کنه افغانیایه کثیف رو

از افعانی ها بدم میاد ۱۰ ۱۵ سال پیش هم ۵ تا افغانی به دختر معلم ریاضی مدرسمون تجاوز کردن بعد کشتنش & ...

واقعا حرف خوبی زدی...من هم از افغانیا بدم میاد ...هم از اونایی که ایرانین ولی ازشون دفاع میکنن

افغانی و ایرانی نداره آدم باید به قوانین و انسانیت احترام بزاره ولی اینم عین خود نمک خوردنو نمکدون ش ...

بهترین جواب رو از شما گرفتم 

بچه بمیره به مرده ی بچه هم رحم نکن عوضی حیوون 

میدونی ایرانی تجاوز کنه میگیم آشغالای کشور خودمونن ولی افغانی درد داره...اینا همشون هرزه ن ...کثیفن. ...

آره موافقم هرکشوری ازاین جورآدمهاداره ولی خب برن کشورخودشون سرهم نوع خودشون بیارن چرررااااتوایران بابچه های ایرانی درضمن پسربچه ودختربچه نداره این روزابایدمواظب هردو بود...الان دیگه تویه شهری دیگه هم دعوات بشه یایه کاری بکنی دعوامیشه وخون وخون ریزی چه برسه به کشور..بنظرمن بایدبه قانون هم نرسه باباش بره بکشتش واقعاناراحت شدم بچه ی ۳ساله طفلکی 😔😔😥

اگه ما ایرانیا خودمونو قبول داشتیم کار کشورمون به اینجا نمی کشید...ایران شده آشغالدونیه آسیا...هر کی ...

کاش فقط به افغانها بود عرب های عراق رو کجای دلمون بذاریم ایران براشون شده تایلند

آره موافقم هرکشوری ازاین جورآدمهاداره ولی خب برن کشورخودشون سرهم نوع خودشون بیارن چرررااااتوایران با ...

کاش مشکل از ریشه حل بشه   

[QUOTE=102539999]بهترین جواب رو از شما گرفتم  بچه بمیره به مرده ی بچه هم رحم نکن عوضی حیوون [/QUOTE والا اصل قضیه رو فراموش کردن سریع دم از نژاد پرستی میزنن دنبال محکوم کردن خودمونیم بابا ی بچه قربانی هرزگی ی مشت نمک به حروم شده مهم نیست چون اسم افغانیا اومده به تیریش قواشون خورده