2777
2789
عنوان

تجاوز ۱۳ افغانی به بچه ی ۳ ساله که منجر به مرگ بچه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 64 پست
[QUOTE=102539999]بهترین جواب رو از شما گرفتم  بچه بمیره به مرده ی بچه هم رحم نکن عوضی حیوون [/Q ...

آفرین ایا بچه ی خودشونم بود همین حرف رو میزدن هههههه🙄

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونموقع فرق میکرد این حس روشنفکریشون ادمو بهت زده میکنه

کاش معنای روشنفکری رو یکی برای همه تعریف میکرد می فهمیدیم روشن فکری یعنی چی حالم بهم میخوره 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
بین افغان ها مردمان شریف زیاد دیدم  دختر عمه ام کانادا زندگی میکنه میگه اینجا افغان ها رو بیشت ...

افغانارواونجا،اقبول دارن زیرپروبالشونو میگیرن ک خامشون کنند دلگرمشون کنند ک نرن کشورخودشونو بسازن

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

افغانی توکشورمامهمانن، پس خطای اضافه نباید انجام بدن فرقش باایرانی اینه، بجای اینکه افغانهاقدردان مردم ایران باشن به قتل وغارت مردم ایران پرداختن اینهنمه لطف مردمان ایران بهشون شده وپناهشون دادیم بایدتجاوز به دختران ایران بزنن ،،