2777
2789
عنوان

تجاوز ۱۳ افغانی به بچه ی ۳ ساله که منجر به مرگ بچه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 64 پست
بله حتی میتونن دیگه خونه بخرن ملک تجاری داشته باشن 

😣😣😣

من یک مادرم...نه من یک دخترم.....دختری که تو 16 سالگی مادر شد....زندگی سختی داشتم فقط بخاطره سطح توقعم از دیگران.....دوتا ژوگول دارم جاتون خالی😂😂😂یکی 4 سال و یکی 10 ماه......من ی مامانه باحالم😊
خدا رحم کنه به خانوادش داغونن ولی ربط به افغان بودن نداره مشکل ما اینه گزینش نمیکنیم

مشکل ما اینه با افغانی کش ها که غیر قانونی وارد کشور میکنن برخورد جدی نمیشه 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا متجاوز و لعنت کنه ولی نژادپرست نباشیم

اگه دور از جون بچه ی خودتم بود بازم می گفتی نژاد پرست نباشیم 

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

عزیزم یه جوری میگی انگار اگه افغانها برن دیگه هیچ تجاوزی اتفاق نمیفته.

الآن عراقی ها از همه بدترن.

من اهوازم واقعا نگاهشون برخورنده است.به همه به یه چشم‌ دیگه نگاه میکنن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
لعنتیا اینجا عشق و حال میکنن خونه و ماشین دارن کجا برن بهتر از اینجا اکثرا هم به جای کارگر ایرانی ای ...

ربطی ب ملیت شون نداره واقعن تجاوز گر ایرانی هم بوده

ولی نیروی کار خوبین از کارشون نمیزنن وجدان دارن پولی ک درمیارن حلال باشه البته من کارگرا خودمون رو ک دیدم میگم

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم
لعنتیا اینجا عشق و حال میکنن خونه و ماشین دارن کجا برن بهتر از اینجا اکثرا هم به جای کارگر ایرانی ای ...

خخخخخ اره بابا خودت چقدر عشق حال میکنی ک افغانی جناعت اینجا عشق حال کنه واقعا برای بعضی ها متاسفام چقد نژاد پرستی 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃

کاری به افغانی یا ایرانی نداریم اما اگه این قانون اجرا بشه که هر کی تجاوز کرد مخصوصا به بچه های خردسال

در ملا عام اون آلت و گوشت اضافی بی خاصیتشونو با تبر تیکه تیکه کنند 

دیگه هیچ احد الناسی جرات نمیکنه از این غلطا کنه 

اعدام که براشون مرگ خوشه 

باید با تبر اونجاشونو تیکه تیکه کنن بصورت زنده

اره میگفتم

اون موقع که ۵تا ایرانی به دختر ۳ساله افغان تجاوز کردن و ولش کردن هیچ کس دنبال متجاوز و نگرفت و دادستان شهر خانواده دختر تهدید کرد که دنبال قضیه نباشن چرا کسی چیزی نگفت😑😑😑

اینا ربطی به نژاد نداره به انسانیت ربط داره👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

ذات آدما وحشی و حیوانی شده ربطی ب ملیت نداره اون دختر بچه اردبیلی ب دست هموطنمون ...😪😪😪😭 توروخ ...

حرف دلم رو زدی مراقب دختر بچه هاتون خیلی باشین

اره میگفتم اون موقع که ۵تا ایرانی به دختر ۳ساله افغان تجاوز کردن و ولش کردن هیچ کس دنبال متجاوز و ن ...

👏👏👏👏👏

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

ببین اخه بحص ملیت نیس

کودک آزاری تو کل دنیا امارش رفته بالا

الان خیلی از تجاوزا تو مملکت عاملش ایرانیه پس بگن همه ایرانیا ذاتشون خرابهههه؟؟؟؟؟

این ی بحران جهانیه که به بچه ها تجاوز میکنن پدرمادرا باید مراقبت کنن اسونترین راه حلشه

دختر بچه ۳ ساله پدر مادرش کجا بودن؟ بعضیا خیلی خوش خیال و بی مسیولیتن مطمعن باش پدر مادر بچع هم کم مقصر نیستن

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم