2777
2789
عنوان

موندن خانه مادر شوهر در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم اصلا شب نمون کاملا خودتو سنگین نگه دار اگرم خواستین پیش هم بخوابین فقط خونه ی شما باشه

اخه نرم مادر شوهرم پرو میشه سر جریانتی پیش اومده میگم اینو ها

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

راستش من دوست نداشتم با این که عمو و زن عموم بودن راهمون هم دور بود ...۳ سال عقد بودم یه شبم نموندم ... الانم ۴ ساله ازدواج کردم خواهر ‌‌... میبینمشون حالم بد میشه 😅😅😅

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

من عقدم و بعضي شبا خونه شوهرم ميمونم شبايي هم كه من نميمونم شوهرم مياد خونه ما 

من مادرشوهرم خيلي فضوله و وابسته به شوهرم براي همين مجبور شدم بمونم تا اين وابستگي كمتر بشه چون بعد عروسي اگه همين طوري ميموند سخت ميشد برام 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
من با این ک عاشق خونواده همسرمم,اونام خیلیی دوسم دارن, معذب بودم. توو دوسال ٣بار رفتم هر بار ٢ شب. ...

افرین به شما عروس ما یکسالو نیم تلپ شد پدرمون دراومد کلا یک ماهو 20روز اونم پراکنده یبار دوهفته یبار بیست روز یبارم بخاطر عیدی بردن رفت خونه پدرش که اونم زنگ میزدن بیاین ببرینش خانوادش 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

وای بعصیا چقدر سخت میگیرن

هفته ای یه بار موندن چه اشکالی داره؟😶😑😐

من خودم دو سال عقد بودم هرشب پیش شوهرم بودم

هیچ مشکلی هم پیش نیومد کسی جرات نداشت و نداره بهم بگه بالا چشمت ابروئه

شوهرمم بهم خیلی خیلی وابسته شده بود

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
یعنی شوهرت هیچ وقت نگفته بمون؟؟؟؟؟اگه دوست داری بمونی خب بمون،،،منم خیلی میموندم،ولی منم کله ام داغ ...

گفته من گفتم تو بیا من نمیام

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
من عقدم و بعضي شبا خونه شوهرم ميمونم شبايي هم كه من نميمونم شوهرم مياد خونه ما  من مادرشوهرم خ ...

یا خدا بعید میدونم اینجوری وابستگی کم بشه والا 

برسه روزی که منم تیکر بزنم

آره بنظرم بزار با اصرار خودشون نگرت دارن خونشون خودت سر خود نمون

تا شان و مقامت حفظ بشه

هر چی سخت تر به خواستش مرد برسه جذاب تری براش

و خانوادشم میفهمنن عروس با وقاری دارن روت بیشتر حساب میکنن

.