2777
2789
عنوان

موندن خانه مادر شوهر در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2906 بازدید | 105 پست

من سره همین ک مثلاشوهرم ماشینش تعمیرگاه بود موندم فقط یکبار اونم پشیمونم کردن برادرشوهرمم موند تو اتاق ۴سال ازم کوچیکتره ولی به هرحال جوونه😐با اینکه تنها نبودیم اخرش ب شوهرم گفتن چجور حساسین مادرش اینا ک‌گذاشتن بخوابه😐ادم با ادم فرق داره دخترخالم یه هفته توعقدمیخوابه خونه مادرشوهرش اونا با کلاس و روشن فکرن اخره هفته میره خونه مادرش بستگی داره خونوادش چجوری باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما راه دور بودیم. شوهرم ی شهر دیگ ما ی شهر دیگ مادرشوهرم اینا ی شهر دیگ. تعطیلاات میشد من میومدم پیش شوهرم یا شوهرم میومد دنبالم میرفتیم خونه مادرش اینا پیش همم میخابیدیم

افرین به شما عروس ما یکسالو نیم تلپ شد پدرمون دراومد کلا یک ماهو 20روز اونم پراکنده یبار دوهفته یبار ...

اخی طفلییی

من همسرم میومد می موند. پدرشوهرمادرشوهرم تنها بودن و خونشونم بزرگ ولی چون شوهرم صب میرف شب میومد سختم بود, طفلیا خیلی اصرار میکردن, زنگ میزدن ب بابام ک زا عروسمون نمیاد پیش ما.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
گفته من گفتم تو بیا من نمیام

عزیزم مرد باید عطشش رو بیشتر نشون بده! نرو بالاخره اون میاد! 😁 

من هیچ وقت خونه مامانش اینا نموندم بعد شوهرم در هفته دوبار میمومد خونمون! به بهانه های مختلف! 

گاهی هم میگفت میخوام زنمو ببینم! عه! 

اینجوری باید دنبالت باشه 

تازه من شوهرم خونه مجردی هم داشت! 

من ۲ سال و نیم عقد بودم یک شب هم نموندم نه شوهرم نه من

ولی خودت هر جور دوست داری 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من با زیاد رفتن موافق نیستم چون دم دستی میشی و زیاد صمیمی میشین و همین سرآغاز باز شدن رو هستش و مشکلات بعدی....

اما با نرفتن و کشیدن کنار هم مخالفم بلاخره قانونی و شرعی زن و شوهر و عروس خانواده هستین اگه نرین ممکنه تو خیلی کارها نادیده گرفته بشین.

من یک هفته در میون میرم چهارشنبه شب میرم جمعه ظهر برمیگردم.

هفته هایی من نمیرم اونجا همسرم میاد خونه ما ولی در کل دوران مزخرف عقد بدترین دورانه فقط 2ماه اولش شیرینه

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
چقد عروس دامادی شمالی مفت خورن پس تو عقد هررررشب پیش هم میخابن خونه هردو پدرا

من و شوهرم شمالی عستیم

توو دوسال عقد فقط چند شب رفتم خونشون.

شما و اطرفیانی ک دیدی , مفتخورین پس ک اینطوری معرفی میکنی.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
چه ربطی به مفت خوری داره؟😶😑😐

دامادی شمالی مدام دنبال تیغ زدن از پدرزن هستن

حتی خرج خونشونو میندازن گردن پدرزنه

البته اینی که میگم راجع به همه نیستا

منظورم اینه زیادن ازین موردا

I am a queen because I have a cute mad king