2777
2789
عنوان

موهام چه رنگی کنم +عکس موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 35 پست
واسه مش سوزنی و لایت هم اول دکلره میکنه عزیزم واسه من لایته  این عکس قبلمه  بب ...

آره میدونم اما دیگه ار ریشه مو نیس و کمتر هم هست اینم خودم میخام لایت کنم با آموزش اینترنتی و یکم بلدم فقط نمیدونم چه رنگی باید بزنم 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم اما دیگه ار ریشه مو نیس و کمتر هم هست اینم خودم میخام لایت کنم با آموزش اینترنتی و یکم بل ...

اها خودت میخوای بزنی؟

چه خوب ک بلدی 

موفق باشی

یارب روا مدار که گدا معتبرشود.  گرمعتبرشود ز خدا بیخبر شود
اره عزیزم رنگ صدفی روی موی خودم

مش سوزنی یا لایت کرد ؟ خیلی خوب شده منم دوس دارم همین جوری مث شما مش سوزنی کنم اما رنگ قرمز چون ته موهام قرمزه نمیدونم خوب بشه یا نه ؟ شرابی بهتر بشه با یاسی یا هاوایی توش موندم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
اها خودت میخوای بزنی؟ چه خوب ک بلدی  موفق باشی

مرسی گلم ....نه اونقد وارد باشم نه خودم همیشه موهام رنگ میخریدم میزاشتم یکی دو بار گدازه ضعیف گذاشتم بعد رنگ گذاشتم خوب شد 

الان اولین بار میخام رنگ قرمز اینا مش سوزنی یا لایت داخل فویل کنم گفتم یکم کمک بگیرم 

مش سوزنی یا لایت کرد ؟ خیلی خوب شده منم دوس دارم همین جوری مث شما مش سوزنی کنم اما رنگ قرمز چون ته م ...

لایته.منم پایین موهام تقریبا قرمز میزنه اگه تو عکس دقت کنی

قهوه ای گزاشته بودم خودم بعدا ب قرمز تبدیل شد انگار حنا گزاشتم

لایته.منم پایین موهام تقریبا قرمز میزنه اگه تو عکس دقت کنی قهوه ای گزاشته بودم خودم بعدا ب قرمز تبد ...

چه خوب در آورد 

چند گرفت هزینه ؟ دوس داشتی جواب بده 

آخه خیلی زیاد میگیرن چند بار رفتم موهام خوب شدن بعدش سوخت ریخت دیگه خودم رنگ میکردم خیلی زود زرد قناری میشد بدم میومد

۳ ۰ که رنگ مو به پایه نمیرسونه😑نهایت خیلی باز کنه به قرمزی یا زردی بزنه

من موهام خیلی نازکه هر آرایشگاهی میرم میگن نمیشه دکلره بزاری 

این نیز بگذرد...                                   
مرسی گلم ....نه اونقد وارد باشم نه خودم همیشه موهام رنگ میخریدم میزاشتم یکی دو بار گدازه ضعیف گذاشتم ...

با فایل و واسه لایت  اینا یکی باید کمکت کنه چون باید تقسیم بندی بشه موهات 

وگرنه درهم برهم درمیاد 

مگر اینکه با کلاه بتونی خودت دراری ک اونم میشه سوزنی

با فایل و واسه لایت  اینا یکی باید کمکت کنه چون باید تقسیم بندی بشه موهات  وگرنه درهم بره ...

دقیقا فکرم همینه ممکنه زشت بشه در هم بدجور 

اگه کلاه داشته باشم لااقل نظم خوب میشه نمیدونم چکار کنم ...شاید آخرش یه رنگ گرفتم کل شو رنگ گذاشتم اما چه رنگی نمیدونم 😩

دقیقا همین عکس دوم و سوم تو ذهن منه دوس دارم 😆😩