2777
2789
عنوان

موهام چه رنگی کنم +عکس موهام

545 بازدید | 35 پست

هر کسی بلده بیاد تاپیک قبلم و عکس ببینه راهنمایی کنه ممنون میشم عروسی داریم و من آرایشگاه نمیتونم برم

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
مو فقط مو طبیعی بدون رنگ

بدشانس من مشکی زشتم میکنه 😞

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3162800/خانم-های-وارد-به-رنگ-مو-بیاین-عکس-موهام-بزارم

بالیاژ         قهوه ای تیره         قهوه ای روشن&n ...

قهوه ندوست از رنگ های قرمز هاوایی و شرابی و یاسی اینا میشه؟

ی سه صفر بزار روشن بشه ویکدست  روشم هر رنگی میخایی بزار

عزیزم  سه صفر بزارم موهام پایه نمیرسه خیلی آسیب میبینه بدون دکلره و بی رنگ کننده نمیشه ؟

این موی منه

چه خوشکل مبارکت

من نمیخام دکلره کنم میگم یا مش سوزنی کنم یا چند تا لایت نهایت اگه نتونستم یه رنگ تو مایه ها قرمز و شرابی و یاسی 

۳ صفر بزاری چقد بعدش باید رنگ دومو بزنی

۳ ۰ که رنگ مو به پایه نمیرسونه😑نهایت خیلی باز کنه به قرمزی یا زردی بزنه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
این موی منه

لایت ها رو روی موی مشکی برات در آورده؟؟؟

چه خوشکل مبارکت من نمیخام دکلره کنم میگم یا مش سوزنی کنم یا چند تا لایت نهایت اگه نتونستم یه رنگ تو ...

واسه مش سوزنی و لایت هم اول دکلره میکنه عزیزم

واسه من لایته 

این عکس قبلمه

ببین چقد عوض شدم خودم ک خییییلی راضی ام😊

یارب روا مدار که گدا معتبرشود.  گرمعتبرشود ز خدا بیخبر شود
۳ صفر بزاری چقد بعدش باید رنگ دومو بزنی

بزار برو حموم قشنگ موهات خشک خشک کن 

من معمولا دوسه ساعت بعد یا فرداش میزارم موهام خشک باشه قشنگ رنگ بگیره

خدایا شکرت 🙃