مامان_دونی مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 عنوان بیاین براتون صلوات بفرستم | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 67 پست سلام خانوما هرکی حاجت داره بیاد براش صلوات بفرستم . خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻 1398/06/04 | 13:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 ان شاءالله نی نیت سالم وسلامت بیاد بغلت ممنون دعام کن واقعا حال روحیم بده خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 منم میخام دعا کن ب عشقم برسم😄 ۵ تا صلوات فرستادم انشاالله هرچی صلاحته پیش بیاد خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
غروب۱ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2342 ممنون دعام کن واقعا حال روحیم بده چرا عزیزم؟ مگه چی شده؟ دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم
mina_pink عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 276 ۵ تا صلوات فرستادم . منم هفته ۹ ام شما ام برا من دعا کن امروز لک دیدم حالم خیلی بده منم هفته نهم. ان شالله چیزی نیست عزیزم خدا بزرگه منم برات دعا میکنم و ۱۰۰ تا صوات میفرستم ♡
bright_star عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 532 من دارم پاره تنمو سقط میکنم واسم دعا کن حال و روزم بهتر شه💔
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 چرا عزیزم؟ مگه چی شده؟ بعد دوسال باردار شدم الان هفته ۹ ام امروز ی لک خون دیدم خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 منم هفته نهم. ان شالله چیزی نیست عزیزم خدا بزرگه منم برات دعا میکنم و ۱۰۰ تا صوات میفرستم ♡ ممنون عزیزم😭😘 خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 من دارم پاره تنمو سقط میکنم واسم دعا کن حال و روزم بهتر شه💔 😭😭😭😭😭برات ۵ تا صلوات فرستادم خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
غروب۱ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2342 بعد دوسال باردار شدم الان هفته ۹ ام امروز ی لک خون دیدم عزیزم استرس برات ضرر داره بخدا توکل کن استراحت کن به دکترت گفتی؟ فک کنم شیاف میگن دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 عزیزم استرس برات ضرر داره بخدا توکل کن استراحت کن به دکترت گفتی؟ فک کنم شیاف میگن اره شیاف داد خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 من دارم پاره تنمو سقط میکنم واسم دعا کن حال و روزم بهتر شه💔 میشه بپرسم چرا؟ خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
غروب۱ عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 2342 اره شیاف داد قران بخون تو این دوران خیلی خوبه و آرامش بخشه هم برا خودت هم برا جنینان شاءالله که به امید خدا نی نیت سالم و سلامت بیاد بغلت دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم
مامان_دونی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 2287 قران بخون تو این دوران خیلی خوبه و آرامش بخشه هم برا خودت هم برا جنین ان شاءالله که به امید خدا نی ... می خونم خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
lavashktorsh عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1502 ۵ تا فرستادم انشاالله که زود حاجت روابشی برا من لطفا هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]