سلام من داروساز هستم، اگر واقعا ریزش موی ناشی از کمبود ویتامین دارید و یا در دوره ی نقاهت بیماری هستید و یا در حال گرفتن رژیم لاغری هستید. من بهترین مولتی ویتامین روزانه ای که بهتون میتونم معرفی کنم multiviamin one A day هستش البته برای رنج سنی بزرگسال (از 12 سال به بالا).که برای اولین بار به صورت آهسته رهش در ایران تولید شده و بین 8 تا 12 ساعت بیشترین جذب ویتامین رو داره و ماده موثرش آلمانیه .من خودم تو داروخانه این محصول رو خیلی توصیه می کنم چون از لحاظ کیفتی قبل تاییده و فرمولاسیون خاص تایید شده ای داره. بنظرم امتحانش کنید.
راستی یادم رفت که بگم. این محصول( مولتی ویتامین one a day) چون دارای پلت های آهسته رهش پلت های اینتریک کوت هستش (تو روده باز میشه) عوارض گوارشی مثل تهوع ایجاد نمیکنه و چون آزادسازی آهسته ای داره هم باعث ایجاد ولع خوردن و اشتهای کاذب نمیشه.ولی به هر حال هر مولتی ویتامین همراه با سلامتی که ایجاد میکنه یک مقدار اشتها هم ایجاد میکنه، از همه مهم تر اینکه خستگی روزانه رو هم از بین می بره من چون خودمم استفاده می کنم این اثرشو واقعا دیدم. امیدوارم اطلاعاتم براتون مفید باشه . من لینکشو براتون میزارم
https://www.darukade.com/products/supplement-multivitamins-970/capsule-multi-vitamin-one-a-day-15934