2777
2789
عنوان

آزمایش دادم منفی بود

90 بازدید | 10 پست

سلام من بیست و سه روزه پری رو  عقب انداختم تست زدم منفی بود اما چون تا بحال سابقه اینهمه تاخیر رو نداشتم آزمایش دادم منفی بود تو تاپیک قبلی گفتم قرص اورژانسی خورده بودم اما با حساب اونم نوزده روز عقب انداختم سر دخترمم بعد از قرص باردار شده بودم الان استرس داشتم حالا که مطمئن شدم باردار نیستم به نظرتون چرا پری نمیشم؟؟؟

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

دکتر خودم دیروز دیر شد تا از آزمایشگاه بیام و نوبت بگیرم زنگ زدم جواب نداد موند پنجشنبه یا نوبت بگیرم یا حضوری برم شاید بین مریض بهم وقت بده 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قرص خوردی دیگه به هم میریزی

خوب قبلا که قرص میخوردم سر تاریخی که با قرص پری شده بودم ماه بعدش هم میشدم نهایتا با دو روز تاخیر الان از موعد پری با قرص هم نوزده روز گذشته

حتما سونو بده عزیزم

دکترم دو روز تو هفته میاد اینجا که نتونستم دیروز وقت بگیرم همش میترسم ی چیز دیگه باشه

خب برو ی دکتر دیگه بگو واسم سونو ببنویس

آخه بجز این دکتر زنان خوب میشناسم بعدا هم برم جواب آزمایش یکی دیگه رو میبرم میگه ناقصه و اینا باید دوباره کامل بنویسه تکرار شه

آخه بجز این دکتر زنان خوب میشناسم بعدا هم برم جواب آزمایش یکی دیگه رو میبرم میگه ناقصه و اینا باید د ...

آز رو نشون نده.بگو آز دادم منفی بود.درد دارم لطفا واسم سونو بنویسید.

واس من پیش اومده فقط رفتم گفتم سونو بنویس.تازه گاهی دفترچه رو میدادم منشی میگفتم ب دکتر بگو سونو بنویسه.