یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم تو همین نی نی سایت خیلیا مشکل شمارو داشتن اما با دارو درست شده یه دوره چندماهه دارو بتید مصر ...
نمیدونم این از کجا درومد.متخصص زنان ارجاع داده به روماتولوژی.قزوین دکترای روماتولوژش خوب نیستند باید برم تهران.از تهران متنفرم.مریض میشم حالا موندم چطوری نوبت بگیرم.امروز یه شماره پیدا کردم اصلا جواب نداد.
نه بیماریت اونقدر خفن نیست که حتما بری تهران داروش هیدروکسی کلروکین هست هرجا بری برات تجویز میکنه ا ...
دیر نوبت میده رفت واسه دو ماه بعد.من برنامه ریزیم اینطور بود که اواخر مهر اقدام کنم.دکترم گفت خوبه مشکل نداری.اما گفتم چرا سقط کردم.دکتر این آزمایشارو داد.بعد گفت اینطوری برو پیش روماتولوژ.ترسیدم باردار بشم.بی دلیل بیوفته.
دیر نوبت میده رفت واسه دو ماه بعد.من برنامه ریزیم اینطور بود که اواخر مهر اقدام کنم.دکترم گفت خوبه م ...
آره خوب کاری کردی
اون دکتریکه برای دوماه دیگه وقت میده رو یه روز اول وقت یا آخر وقت برو آزمایشاتم ببر و بگو من میخوام باردار بشم و دوماه دیگه برام دیره همین امروز منو ویزیت کنین