2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم تو همین نی نی سایت خیلیا مشکل شمارو داشتن اما با دارو درست شده یه دوره چندماهه دارو بتید مصر ...

نمیدونم این از کجا درومد.متخصص زنان ارجاع داده به روماتولوژی.قزوین دکترای روماتولوژش خوب نیستند باید برم تهران.از تهران متنفرم.مریض میشم حالا موندم چطوری نوبت بگیرم.امروز یه شماره پیدا کردم اصلا جواب نداد.

واسم دعا کن.دارم دیوونه میشم.

اصلا نگران نباش

حتما برات دعا میکنم

خدا همه چیز رو به موقع ش به هممون میده

ضمن اینکه الان بااین همه پیشرفتهای پزشکی

هزارو یک راه برای حاملگی هست

تازه ته تهش اگه نشه به راحتی میتونی رحم اجاره ای بگیری

بنابراین اصلا جای نگرانی و دیوانه شدن نداره

نمیدونم این از کجا درومد.متخصص زنان ارجاع داده به روماتولوژی.قزوین دکترای روماتولوژش خوب نیستند باید ...

نه بیماریت اونقدر خفن نیست که حتما بری تهران داروش هیدروکسی کلروکین هست هرجا بری برات تجویز میکنه

اصلا نگران نباش

همون شهر خودتون پیش یه نفر که شناخته ترهست برو

اینقدر موضوع رو بزرگ نکن

اووووه تا رحم اجاره ای رفتی😢😢😢

نه من ته تهشو بهت گفتم منظورم اینه که ناممکن نیست بچه دارشدن الان برای هیچ کسی

اصلا مشکلت بزرگ نیست

نگران نباش

بری دکتر روماتولوژ برات توضیح خواهد داد که مسئله مهمی نیست 

برو ببین طفلکیا بقیه خانومای اقدامی چه مشکلاتی دارن برای نازایی

خدارو شکر میکنی

نه بیماریت اونقدر خفن نیست که حتما بری تهران داروش هیدروکسی کلروکین هست هرجا بری برات تجویز میکنه ا ...

دیر نوبت میده رفت واسه دو ماه بعد.من برنامه ریزیم اینطور بود که اواخر مهر اقدام کنم.دکترم گفت خوبه مشکل نداری.اما گفتم چرا سقط کردم.دکتر این آزمایشارو داد.بعد گفت اینطوری برو پیش روماتولوژ.ترسیدم باردار بشم.بی دلیل بیوفته.

نه من ته تهشو بهت گفتم منظورم اینه که ناممکن نیست بچه دارشدن الان برای هیچ کسی اصلا مشکلت بزرگ نیست ...

اره واقعا.میدونم.خدا رو شکر مشکل تخمدانو رحم نداشتم.همه چیم خوب بود.فقط این باعث لخته شدن خون میشه.

دیر نوبت میده رفت واسه دو ماه بعد.من برنامه ریزیم اینطور بود که اواخر مهر اقدام کنم.دکترم گفت خوبه م ...

آره خوب کاری کردی

اون دکتریکه برای دوماه دیگه وقت میده رو یه روز اول وقت یا آخر وقت برو آزمایشاتم ببر و بگو من میخوام باردار بشم و دوماه دیگه برام دیره همین امروز منو ویزیت کنین

میتونی ازش وقت بگیری

اره واقعا.میدونم.خدا رو شکر مشکل تخمدانو رحم نداشتم.همه چیم خوب بود.فقط این باعث لخته شدن خون میشه.

خداروشکر پس ناشکری نکن

اینم حل شدنیه دارو مصرف میکنی بعدشم مامان میشی ان شاءالله

لصلا خدارو چه دیدی شاید روماتولوژبگه از همین الان که دارو مصرف میکنی اقدام هم بکن

آره خوب کاری کردی اون دکتریکه برای دوماه دیگه وقت میده رو یه روز اول وقت یا آخر وقت برو آزمایشاتم ب ...

اتفاقا امروز رفتم.رفت آزمو نشون داد منشیه.اما اومد گفت نوبتای ما طولانیه.اما حتما برو نشون بده عجله داری.این حرف نگرانم کرد.که حتما به دکتر دیگه نشون بده.از طرفی زنداداشم میگه دکتره اصلا بدرد نمیخوره.همش میترسونه آدمو.خیلی عوضیه.موندم چی کنم.شماره ی دکترتهران یافتم اناهیتا امیر پور.میگن عالیه.اما جواب نداد.فردا تلاشمو میکنم.برم دکترامیرپور خیالم راحته.دعا کن نوبت بده