2777
2789
عسلو جان، کدوم آزمایشگاه قزوین خطا زده بود برات که رفتی تهران؟  متاسفانه خانواده م همکاری نمی ...

داروهاتو استفاده کن اگه داری.بعد برو انیر پور.یکی از بستگانه من داره.خیلی شدیدبود.انقدر الان خوبه میگه داروهام کم کن شد.اصلا پادردم رفته.پوستشم که خیلی خوب شده.امیرپور خ خ خ اخلاقش تنده.اما خ خ خ خ خ خ خوبه.اصلا با پروندت کار نداره.از صفر معاینه میکنه.از نوک انگشت پات تا لوپاتو فشار میده.بدون عکس هم بهم گفت زانوی چپت یبار آسیب دیده غضروفش نرمه.من اصلا یادم نبود.یه غده ای زیر انگشت کوچیکم هست بالمس عمیق معلومه.خودم میدونم .اونو متوجه شد.بهم گفت پاهات مدام در حال پیچ خوردنه؟کفش پاشنه دار یه مدت پوشیدی این غده از اونه.خیلی بلاست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.آزمایشاتی ک دکترامیرپور واسه من نوشت.قزوین نداشت.رفتم آزمایشگاه پایین مطبش.آزمایشی که قزوین بها ...

عزیزم ميشه بگي چه آزمایشی برات نوشته بود که قزوین نداشته؟ عکس شو بفرست 

عزيزم منم بهار رفتم یعنی خود عباسی ميگه فقط بهار! البته ناگفته نمونه منم ازش نتیجه ندیدم اما گروه لوپوس يه خانوم نزدیک پنجاه، مبتلا بود همین اهل قزوین خودمون نزدیک شش ساله مریض شه حالشم خوب بود، تو مطب هم یکی دیدم گفت منم لوپوس دارم حالش خوب بود،... من آزمایشگاه دی، پارسیان، رازی، بهار، رفتم، همیشه همه جا منفی بود فقط یکبار تست ana توی آزمایشگاه دی رفت سر مرز، توی همه آزمایشگاه ها هم گلبول های سفید که مال سیستم ایمنی هست نوسان داره یکم ميره پایین دوباره خوب ميشه.. آزمایش دی رو که نشون عباسی دادم با شک نگاه کرد دید آ ن آ مثبت شده اما همه ی تخصصی ها خیلی خوب بود خیلی پایین تر از رنج نرمال هاشون.. بعد گفت دوباره برو بهار، رفتم اونجا منفی شد گفت از نظر من مشکلی نداری، نامه داد به استاد شون تهران دکتر نجف زاده، اونم بر حسب آزمایش ها گفت رماتیسم و لوپوس نيس... اما من خیلی علایم دارم دقیقا مطالعه کنید از کاهش وزن، حرارت و تب،، مثلا کف دست هام ورم می کنه، بسیار ترشحات خود به خود دفع می کنم.. رفتم تهران دوباره پیش فایزی اون گفت باید مواظب باشی دوره آیی آزمایش، نوشت که من قرار بود بيام تهران بدم که کنونی اومد 

یکی از دوستام براش تشخیص بهجت دادن، رفته تهران آزمایش داده می گفت با اعداد آزمایشگاه بهار خودمون خیلی بهم نزدیک بودن... کلا دکتر اکبریان که پدر لوپوس هست تشخیص اشتباه داده، بهجت نبوده، رماتیسم سرنگاتیو هست که آزمایش ها منفی هست اما علایم وجود داره، اونم چند ساله همین جوري بدون دارو روزگار می گذرونه، تا مثبت نشه دارو نمی دن اما اون مث من نيس علایم ش اینقدر رنج لوپوس زیاده ها 😭😭الان م هیچ دارویی ندادن تا به حال بهم، فقط امگاه سه داد عباسی، تازه چون همه تخصصی هام خوب بود گفت آن آ بالا هم باشه با تکرار تست، لوپوس نيس، ققط يه قرص بهت ميدم، که تکرار کردم منفی شد باز 

ببخش عسلو جانم طولانی شد.. ديگه با دکتر پاتولوژی تهران مشورت کردم ميگه خطا عا اونقدر نيس که مثلا چندبار نشون نده، ميگه مهم توی خود ایمنی ها، علایم بالینی هست نه اعداد آزمایشگاهی! اما دکتر ها با اعداد کار دارن و من دارم رنج می کشم همین جوري 😔دو سه هفته هم هست قلبم درد گرفته پشت ش، ضربان مم بالا پایین ميشه همش می ترسم آخرش لوپوس نهفته بزنه بمیرم اما خودشو نشون نده 

دانش تهران می خواست برم آزمایش بدم که نشد الان اوضاع تهران ميگن خیلی خرابه صعودی شده کرونا،متخصص قلب یکبار رفتم ننتیجه ندیدم، دوباره نوبت گرفتم خوب هاشون که نوبت نميدن مث سیاح مث ابراهیمی.. زنگ زدم مطب فتوحی جواب داد حالا نمی دونم چه روزی نوبت بده کفت پیام ميدم بهتون، متخصص قلب خوب سراغ نداری قزوین؟ 

عزیزم ميشه بگي چه آزمایشی برات نوشته بود که قزوین نداشته؟ عکس شو بفرست 

دقیقا یادم نیست.اما حدود ده دوازده تا تو یه صفحه انتی بادی های مختلف بود.آزمایش کلیش حدود ۸۰۰تومن شد.من میخواستم بیام قزوین چون خیلی دیر شده بود.دکتر گفت نفکرنکنم باشه قزوین.آزمایشگاهشم پرسیدم گفت قزوین اینارو نداره بزار خونه بودم واست میفرستم.اگه پیدا کردم ،که پیدا میشه.،، 

عزيزم منم بهار رفتم یعنی خود عباسی ميگه فقط بهار! البته ناگفته نمونه منم ازش نتیجه ندیدم اما گروه لو ...

انشااله که نیست.منم علائمشو خفیف داشتم.دکتر گفت ممکنه بعد بگیری.اما با آزمایش گفت نداری.مطمئن باش سقط از این نبوده

یکی از دوستام براش تشخیص بهجت دادن، رفته تهران آزمایش داده می گفت با اعداد آزمایشگاه بهار خودمون خیل ...

از چیش اذیت میشی.پادرد داری؟یا پوستت سرخ میشه؟.من لوپام سرخ میشد.پادردم داشتم.اما به محض اینکه خیالم راحت شد.انگاری علائم پادردم خوب شد.اما احساس میکنم خواهرم داره.پوستش خیلی سفیده لوپاش قرمز.همیشه هم میگه استخونام داره میترکه.هرچی بهش میگم برو،نمیره.میگه از فعالیت زیاده.حالا واسم سواله مفاصلت خیلی درد داره.بیشتر کجا؟آشنای ما در حدی بود که گریه میکرد وقتی راه میرفت.اون الان کلا آزمایشاتشم خوب شده مث قبل نیست.با داروهای امیرپور خیلی بهتر شدند.

من عزیزم همة جام درد مياد، بدن درد، با کوچک ترین لمس دردناک، من طوری گریه می کردم که خانواده هم گریه شون می گرفت دست بهم می زدن آتیش در میومدم، ریزش مو چقده گرفتم، چند بار هم صورت م قرمز شد بعد رفت کلا سه چهار سال پیش با جوش زدن شروع شد اما حالم خوبه خوب، برا جوش هامم رفتک پیش مهر عليان، قرص خوردم، اما ديگه چند سال بعد دو ماه مانده بود کلا ديگه آشکار بشه علایم م، صورتم التهاب دار شد پر جوش متورم.. بعد افتادم به خون ریزی بعدش درد و تب و بشدت کاهش وزن،.. 

یعنی گریه می کردم می گفت مغز استخوان های درد مياد، الان م همه ی علایم دارم بعضی اوقات کمتر بعضی اوقات بیشتر، کف دست هام ورو می کنه، دماغ مو لک انداخته نا محسوس... کلا از همه ی علایم لوپوس که نت نوشته من دارم، جدیدا م که قلبم درد مياد، تنگی نفس،من دوران دانشجویی م افسردگی گرفتم از اون سال هر مریضی می گیرم می ندازن گردن اعصاب اما دکتر اعصاب گفت به هیچ عنوان اعصاب نيس این علایم