2777
2789
خداروشکر پس ناشکری نکن اینم حل شدنیه دارو مصرف میکنی بعدشم مامان میشی ان شاءالله لصلا خدارو چه دید ...

تو نت دیدم.نوشته مراقبت بالینی تو این رنج نیازی نیست.اما واسه بارداری چون ممکنه خون لخته بشه مراقبت میخواد.دعا کن اصلا آزمایشم اشتباه باشه.داشتم خون میدادم.خون شوت شد از دست خونگیره رفت زیر میز.رفت شیشه دیگه بیاره دستمو فشار داد سوزن کج شد دستم کباب شد ورم کرده بود بدجور.خدا کنه اون باعث شده باشه که اشتباه پیش اومده باشه.یعنی میشه😔خدایا با قلب من بازی نکن.عشق بچه دارم.ندیدی .از تهه دل بچه های مردمو.دوست دارم.دوستم میگه آخه چطوری میشه بچه زشت مردمو اینقدر بخوای.☹☹☹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نت دیدم.نوشته مراقبت بالینی تو این رنج نیازی نیست.اما واسه بارداری چون ممکنه خون لخته بشه مراقبت ...

عزیزم

آره مخصوصا درمورد این تست من خیلیا رو دیدم که گفتن اشتباهی نشون داده بوده

ان شاءالله که هییییچ مشکلی وجود نداره

بعدشم بچه اول یه بار که سقط بشه از قدیمم میگفتن که رحم سست میشه و برای بچه دارشدن دوباره خیییلیییی مراقبت و ایتراحت مطلق نیاز داره

پیگیر طب سنتی ها هم باش عزیزم مخصوصا گیاهان دارویی آیت الله تبریزیان

فوق العاده عالی و موثرن

عزیزم آره مخصوصا درمورد این تست من خیلیا رو دیدم که گفتن اشتباهی نشون داده بوده ان شاءالله که هییی ...

ی مدت با طب سنتی مقدار اسید معدمو کنترل کردم.خیلی خوب بود.به فکرش هستم.دکتر یوسفی از شاگردای دکتر روا زاده هست تو قزوین عالیه.میخوام دوباره برم پیشش.ممنون یادآوری کردی

نمیدونم این از کجا درومد.متخصص زنان ارجاع داده به روماتولوژی.قزوین دکترای روماتولوژش خوب نیستند باید ...

عزیزم من برا قزوین هستم و علایم لوپوس رو دارم یک ساله، اما تست ها منفی هست فعلا دارویی ندادن، دکتر مهناز عباسی بد نیستا، پیش کی میری قزوین؟ من تهران هم رفتم پیش دکتر فایزی، نظرش با عباسی یکی بود تا حالا 

عزیزم من برا قزوین هستم و علایم لوپوس رو دارم یک ساله، اما تست ها منفی هست فعلا دارویی ندادن، دکتر م ...

سلام دوست من.عباسی رو بزار کنار .عباسی بدرد پیرزنایی میخوره که پادرد دارند..فکر کن اصلا قزوین دکتر روماتولوژ نداره.فقط دکتر امیر پور.اصلا آزمایشگاههای قزوین رو هم بزار کنار .فقط بروتهران.تو شریعتی دکتر آناهیتا امیر پور.۲۶۷۱۰۶۷۵_۲۶۷۱۰۶۷۷ با یبار ویزیت به جدو آباد من خدابیامرزی میفرستی.از مترو شریعتی پیاده میشی.خیابون شریعتی رو دویست متر برو پایین به سمت راست میشه.رفتی روبروت خیابان منظر پور.فقط نوبت داد.نزدیک دوازده اونجا باش هرچه زودتر اسمتو بنویسه زودتر میری بالا.قبلشم تلفنی نوبت بگیر.بگو حتما از قزوینی.زود میفرستد داخل.از تمام ایران میان اونجا.طرف با هواپیما از بندرعباس میاد ویزیت شه برمیگرده.اینقدر این حالیشه.برو حتما.اگه خودتو دوست داری.

نی نی عسلو جان، قصدم بود برم آزمایشگاه تهران، دانش، اما الان بخاطر کرنا می ترسم هیچ کس هم مسوليت قبول نمی کنه برم باهاش، تهران هم رفتم پیش دکتر سيده طاهره فایزی اینم بر حسب آزمایش ها گفت فعلا آزمایش تکرار می کنیم.، نگفت بیا تهران آزمایش بده ولی خودم قصدم بود بعد عید برم چون برام نوشته بود اما بخاطر کرونا نتونستم برم 😭😭

خانواده م متاسفاه همکاری نمی کنن برا تهران ميگن مگه قزوین چشه! قبل کرونا خودم می رفتم با مترو راحت پیدا می کذدم ولی الان اوضاع خرابه نمی دونم چی کنم، دقیقا شریعتی رفتم، فایزی کوچه زیبا هست، دکتر آناهیتا رو شنیدم خیلی خوبه بچه های گروه لوپوس می گفتن الان مشکل من اينه چه جوري برم تهران 😭مترو اتوبوس خطر ناکه 

الان شما حالت خوبه؟ علایم کم شده 

عسلو جان، کدوم آزمایشگاه قزوین خطا زده بود برات که رفتی تهران؟ 

متاسفانه خانواده م همکاری نمی کنن ميگن مگه قزوین چشه! خودم قبل کرونا می رفتم با مترو تخذان چندین دکتر رفتم از نجف زاده، فایزی.. بر جیب آزمایش هام چیزی ندادن دارو فعلا، دقیقا فایزی هم شریعتی هست کوچه زیبا... الان بخاطر شرایط کرونا می ترسم برم، خیلی دارم درد و رنج می کشم 

نی نی عسلو جان، قصدم بود برم آزمایشگاه تهران، دانش، اما الان بخاطر کرنا می ترسم هیچ کس هم مسوليت قبو ...

سلام.آزمایشاتی ک دکترامیرپور واسه من نوشت.قزوین نداشت.رفتم آزمایشگاه پایین مطبش.آزمایشی که قزوین بهار بهم مثبت اعلام کرد رو هم خطا داشت.تهران منفی شد.واسه اینکه مطمئن بشم.دوباره رفتم بهار آنتی بادی معمولی تست دادم،یه عدد دیگه داد!الانم باردارم.اصلا از اون نبوده.منو دکتر عباسی خیلی بد ترسوند.امیرپور گفت اصلا هیچ از این آزمایش کلی نمیشه به این نتیجه که دکتر بهت گفته برسی.تازه مثبتم باشه هیچ ربطی به سقط نداره