2777
2789
عنوان

بابام مخالفه ازدواجم با عشقمه برم پیش دعوانویس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست
چرا خب تا میفهمید بابام مخالفه همتون اینطوری میکنید؟اخه نباید علی خودش ی بدی داشته باشه من بزارمش کن ...

خانواده خیلی مهمه. پسره هم از همون خانواده است. به الان نگاه نکن دو روز بعد ازدواج میشه عین کس و کار خودش . عین باباش . ببین بازم میخواهیش. من خودم عاشق یکی بودم چند سال خانوادشو دیدم فهمیدم اینجا جای من نیست. با اینکه پسره عالی بود تا یک سال همش کریه میکردم. ولی الان هزار بار خداشکر میکنم که باهاش نموندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واى زبونم مو دراورد از بس گفتم نريد پيش دعا نويسسسس🤕🤕🤕 اگه خيلي دلتون مى خواد مشرك باشين بدبخت باشين جنا بيان اذيتتون كنن بريد پیش دعانويس😕😕

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️
یعنی چی بااصالت نیستن؟

میگ عموهاش فلان کارو کردن...باباش اخلاق نداره...و این حرفا

خب اخه نباید من از علی یه بداخلاقی چیزی ببینم تو این چهارسال ک بگم خب اینم مث باباشه و بزارمش کنار؟بخدا قسم انقد ساده و پاکه اصن هیجوقت ن اهل دعواس ن اهل داد و این چیزا

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
مال من جفت خانواده ها میگن نه خودمون میگیم آره😂😂😂😂

چقد شبیه منی.

ما دوتا خانواده باهم دعوا کردن شدید از هم بدشون میاد😭😐

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
اخه با بابای من نمیشه حتی حرفففف زد هیچی نمیتونم بهش بگم سریع داغ میکنه و دعوا راه میندازه😔

بهش بگو هرچی مشاور گفت اگر اون گفت باهاش ازدواج نکن دیگه حرف پسره رو هم نمیزنم اینطوری با چرب زبونی راضیش کن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
وای دقیقا شرایطتت مثل منه بابای منم به این چیزا گیر داده

خب اخه چرا هیچکسی مارو نمیفمه این وسط؟خسته شدم دیگ بقران 

منم مثل تو بودم 

دوسال پیش بخاطر خانوادش بابام مخالفت کرد 

منم پیش دعا نویس رفتم دعا گرفتم ولی هیچوقت انجامشون ندادم ، یه حسی مانعم میشد 

من میدونستم حق با بابامه و خانوادش با ما نمیخونن ، بعدها خود بی افمم حرف بابامو تایید کرد ، ینی خودش میدونست چطور ادمایی هستن خانوادش

خودش خیلی خوب بود ولی بقول دوستان خانواده هم خیلی خیلی مهمه 

چقد شبیه منی. ما دوتا خانواده باهم دعوا کردن شدید از هم بدشون میاد😭😐

مامانم‌ با مامانش دعواااااا 

منم با خواهرش 

اصلا ۱ وضعی 

نمیدونیم چجوری درسش کنیم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
بهش بگو هرچی مشاور گفت اگر اون گفت باهاش ازدواج نکن دیگه حرف پسره رو هم نمیزنم اینطوری با چرب زبونی ...

جواب میده بنظرت این راه؟یعنی به علیم بگیم بیاد؟

میگ عموهاش فلان کارو کردن...باباش اخلاق نداره...و این حرفا خب اخه نباید من از علی یه بداخلاقی چیزی ...

خونوادش خیلی مهمه وقتی میخواین باکسی ازدواج کنین اتفاقا اول ببینین خونوادش چه جوریه تابا اون آقازیریه سقف نری که نمیدونی خوبه یا بد تاباهاش زندگی نکنی نمیفهمی چه جوریه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

ببین اگه پدرت موافق نیست نکن این کارو واقعا . من این کارو کردم الان هر مشکلی پیش میاد بهم میگن انتخاب خودت بوده خودت خواستی. اگه مشکلی پیش بیاد سرافکنده میشی. و اینکه خانواده واقعا مهمه تنها خودشو در نظر نگیر . پدرت حتما چیزی دیده که راضی نیست پافشاری نکن

چرا خب تا میفهمید بابام مخالفه همتون اینطوری میکنید؟اخه نباید علی خودش ی بدی داشته باشه من بزارمش کن ...

معلومه خودش مهمه عزیزم

ولی وقتی خانواده اش در سطح خانواده شما نباشن سر لباس خریدن / سر نوع غذایی که میخورید/جایی که بخوای بری تفریح / با هر موضوع کوچیک و بزرگ دیگه خانواده شوهرت دعوا درست میکنن و شوهرت رو پر میکنن و میندازن به جونت اون موقع است که به حرف پدرت میرسی که خانواده مهمه