2777
2789
عنوان

بابام مخالفه ازدواجم با عشقمه برم پیش دعوانویس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست

چرا خب تا میفهمید بابام مخالفه همتون اینطوری میکنید؟اخه نباید علی خودش ی بدی داشته باشه من بزارمش کنار و دل بکنم ازش؟اخه اینکه با اصالت نیستن شد دلیل؟وقتی من هیچ بدی از علی ندیدم چجوری بزارمش کناررر اخه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت بهتر نیس از یک مشاور خوب کمک بخواید و خانوادگی بریر اونجا؟

یا از چند نفر بزرگتر بخوای.پادرمیونی کنن؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
به نظرت بهتر نیس از یک مشاور خوب کمک بخواید و خانوادگی بریر اونجا؟ یا از چند نفر بزرگتر بخوای.پادرم ...

اخه با بابای من نمیشه حتی حرفففف زد هیچی نمیتونم بهش بگم سریع داغ میکنه و دعوا راه میندازه😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

خواهش میکنم به حرف بابات گوش بده هرچقدر خود طرف مهمه خانواده اش هم مهمه الان شاید متوجه نشی ولب بعد به مشکل بر میخوری 

من 5 ساله متاهلم حرفم فقط از روی تجربه است و خواهرانه گفتم قبول کردن یا نکردنش باخودته عزیزم

چرا خب تا میفهمید بابام مخالفه همتون اینطوری میکنید؟اخه نباید علی خودش ی بدی داشته باشه من بزارمش کن ...

یعنی چی بااصالت نیستن؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اره برو  شوهرخاله منم نمیزاشت خاستگارهای دخترش بیان رفتن دفاگرفتن درست شد الان بچه دارن

جدی میگی😐منم بابام با خانواده ی کسی که دوستش دارم یه دور دعوای شدیدی داشته الان نگاشون میکنه با اخمه😑

وای به حال روزی که بیان خواستگاری😢

‹ نگو روزای خوش دوره، همینجوری نمی‌مونه. :) ›  ⌝برای خودت زندگی کن، برای خودت بمیر. دیگران، دیگرانند! هر چقدر نزدیک و عزیز باشند، روزی نشانت می‌دهند که دیگرانند! ⌞ ⧼تلخ باش اما خودت باش؛ این صداقت بهتر است!⧽ ‹ ای تو امانِ هر بلا، ما همه در امان تو. ˘˘ › «به خیلی ها گوش کنید،با چند نفر صحبت کنید» [ فرشته نجات خودت باش.!✨🧚‍♀ ] [•••زندگی بدون رویا مثل پرنده ای با بال شکسته است، نمی تواند پرواز کند•••] [𝒍𝒂𝒖𝒈𝒉 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒎𝒂𝒏𝒚 𝒃𝒖𝒕 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒕𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒂𝒏𝒚 !🖤] 
چرا خب تا میفهمید بابام مخالفه همتون اینطوری میکنید؟اخه نباید علی خودش ی بدی داشته باشه من بزارمش کن ...

پیش دعا نویس رفتن‌کفره.نرو.حرامه

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋