2777
2789

سلام خانوما بابام مخالفه ازدواجمونه و چهارساله باهاشم بابام میگ خود پسره خوبه ولی من بخاطر خانوادش نمیتونم قبول کنم خانوادش اصالت ندارن و بدرد نمیخورن

انقد هر روزمون دعواس خسته شدم...

بابام ب هیچ صراطی مستقیم نیس ب شدت مخالفه

هرچی دست ب دامن خدا و اماما شدم فاییدع ای نداشته و هیچی ب هیچی

کسی بوده تاحالا بره پیش دعوا نویس با دعا بتونه یکاری بکنه؟

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو 

شوهرخاله منم نمیزاشت خاستگارهای دخترش بیان رفتن دفاگرفتن درست شد الان بچه دارن

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

عزیزم حتما بابات چیزی میدونه خانواده طرف خیلی مهمه خوبه تو نی نی سایت عضوی خبر داری از داستانای خانواده شوهر

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

دعا چیه 😒😒 

درضم ۴ سال چیزی نیس 

۴ سال دیگه هم بمون تلاش کن بهش میرسی 

فقط باید صبور باشین 

پسره هم انقد بیاد بره تا پدرت راضی بشه 

انشالله ب آرزوت برسی 😒😌

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

درسته منم اعتقاد ندارم و تا حالا سمتش نرفتم ولی حقیقت داره 

اما از من میشنوی به حرف بزرگترت گوش کن

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

الان داری اصرار میکنی دوسال دیگه به حرف بابات میرسی

میفهمی راست میگفت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دعوا نويس؟🤔🤕

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌺🌺🌺🌺السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌺🌺❤️❤️