2777
2789
عنوان

کسی بچتونو دعواکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13851 بازدید | 325 پست
نمیدونم شاید حرفت درسته ولی من برادر زاده ک ندارم اگه داشته باشم احتمالا بیشتر ب دلم بشینه. بچه خواه ...

حالا بزار برادرت بچه دار بشه بعد میبینی بچه خواهر رو بیشتر دوست داری 

بچه برادر من کپی مادر خانوم برادرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بزار برادرت بچه دار بشه بعد میبینی بچه خواهر رو بیشتر دوست داری بچه برادر من کپی مادر خانوم برا ...

🤣🤣🤣ولی بچه برادر کاملا شبیه منه

انگار سیبی که از وسط نصف شد

زندگیم فقط همسرم

حالا بزار برادرت بچه دار بشه بعد میبینی بچه خواهر رو بیشتر دوست داری بچه برادر من کپی مادر خانوم برا ...

واقعا ؟ ولی خواهر زاده برادر زاده در اصل جون ادمن من جونم براشون میدم

کاربری دست دو نفره ✋️ 

واقعا ؟ ولی خواهر زاده برادر زاده در اصل جون ادمن من جونم براشون میدم

اره من حس میکنم اگه خواهر داشتم بچش عزیزتر بود برام 

همون‌طور که خاله هام ما براشون عزیزتر هستیم به خاطر صمیمیتی که با مادرم دارن 

والا ۴ ماه شده🥴

۴ ماه از ابتدای مریضی شده تازه گفت جوابش کردن دیگ از وقتی جواب میکنن عموما اونقدی طول نمیکشه

واقعا شرایط اسی سخته ولی خب اون پیرمردم عزیز شوهرشه که داره رو تخت زجر میکشه

الان بد تا کنه دو هفته بعد پدرشوهرش بمیره شوهرش تا عمر داره کینه زنش تو دلش میمونه

من مادربزرگم ۸۰ سالش بود مریض احوال بود ولی نه خیلی سرطان ایناهم نداشت صرفا فشارش بالا پایین میشد

بعد هر شب یکی میرفت خونش میخوابید که تنها نباشه شبایی که نوبت مامانم بود بابام نمیرفت میگفت مامانم تنها بره صبحم بیاد

الان دو سال از فوت مادربزرگم میگذره هنوز که هنوزه مامانم راه و بیراه میگ که بابات نذاشت یه روز خونه مادرم  راحت بمونم همش بدو بدو

دلش اصلا صاف نمیشه

با اینکه بابام برا مادربزرگم همه جوره کمک میداد برای دارو و درمان و عیره فقط خوشش نمیومد شب خونش بخوابه با اینحال از روزی که مادربزرگم فوت کرد مامانم خیلی دل چرکین شده

بگو چرا ریدم دهن باباتون اعصاب ندارید یا سگن؟مریض هیچ بقیه چرا 

ولی من سر بچم با خانوادش قطع ارتباطم دو ساله بچم‌خط قرمزمه اتیششون میزنم

رو نده بقیه گم شن پدرشوهرت تا هر وقت خواست بمونه

۴ ماه از ابتدای مریضی شده تازه گفت جوابش کردن دیگ از وقتی جواب میکنن عموما اونقدی طول نمیکشهواقعا شر ...

عزیزم منم اصلا نمیگم به پدرشوهر چیزی بگه 

ولی اینکه همه کوچ کردن خونه استارتر تازه بچش هم دعوا میکنن واقعا درست نیست

نگاه کاری به هیچکس نداشته باش اگر یکبار دیگه کسی سر بچت داد زد بگو درکتون میکنم ولی بچه منم اینجا داره اذیت میشه هوا سرد شده نمیتونم ببرمشون بیرون مریض میشن هم برای خودم سخت میشه هم شما پس هم شما رعایت کنین هم ما که دلخوری پیش نیاد بچه درک نمیکنه شما مریض هستین وتو فشهرین ولس شما درک کنین اینا بچه هستن ودرک ندارن