2777
2789
عنوان

برا دختر سی و هشت ساله خواستگار شصت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 148 پست
نرفته عزیزم مرده حتی ندیدتش

ندیدتش بعد ده ساله خاستگارشه؟؟! طرف کلا باید بهش شک کرد!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عزیزم حالا من دارم این تاپیک میخونم میدونم از من نپرسیدین اما بسیار افراذ دیدم که با استخاره و خرافا ...

عزیزم استخاره برای مرحله آخر پیشنهاد شد وقتی که همه جوانب رو سنجیدن و به یه نتیجه رسیدن اگه باز هم دودل بودن میتونن استخاره کنن

همیشه هن جواب استخاره بله یا خیر نیست توی متتش میتونه راهنمایی کنه ذهن آدم بازتر بشه و بتونه تصمیم درست تری بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نتونسته دیگه عزیزم فک کن وقتی توی ۲۸ سالگی خواستگار ۵۰ ساله اومده قطعا یه تلنگر خورده بهش ولی خب ...

خوبشم میتونه ولی شاید اشنایی نداره و سرش تو لاک خودشه والا خانم شاغلن و خیلیا دنبال همچین کیسی هستن که موارد بهتری از یک پیرمرد هم هستن کافیه برن مشخصات بدن دفاتر ازدواج همسان گزینی تو همه شهرا هست که معرف براشون خواستگار بفرسته. شما نمیخواد اینقدر از اون پیرهرزه حمایت کنی که بیاد با 22 سال جوانتر. شاید اون پیرمرد خود شمایی. 

زن 38 ساله نیاز به پیرمرد 60 ساله نداره جای مادیات و. خونه و ارث یکمم فکر 10 سال بعدش باش. 

عزیزم استخاره برای مرحله آخر پیشنهاد شد وقتی که همه جوانب رو سنجیدن و به یه نتیجه رسیدن اگه باز هم د ...

همش خرافات هست با احترام. من هرکاری ذهنم امادگیشو داره انجام میدم اگر نداره خیر. ذهن خودم برتر از خرافاته. 

طرف منحرفه جنس. ی هست رک و پوست کنده بگم دنبال لذت بردن از بدن زن جوانه

مگه پسر جوان که میاد خواستگاری دنبال همین لذت نیس؟؟اتفاقا برای اون ۷۰ درصد باشه برای پسر جوان مخصوصا خواستگاری سنتی بیشترم هست البته توهین به کسی یا قشری نباشه کلی گفتم 

توی فیلم جهان با من برقص 

یه دختره بخاطر پول با مرد کچل و بیریخت ازدواج کرده بود دوستش گف دیوونه دختره تورو بخاطر پول میخواد اونم برگشت گف خب چ ایرادی داره اون پولم منم کارخونه هم جزوی از منه ماشینمم منم 

این از این نظر

حالا به اینم فک کنیم اون نرده که ۵۰ سال داشته همونموقع نمیتونست با کس دیگه ازدواج کنه با سن کم و خونه بهش بده والله کلی آدم هس بدون خونه فقط بخاطر حقوق ط ف با فاصله ۲۰ سالم قبول میکنن شاید واقعا انقدرام که در موردش میگیم بد نباشه چون تو این ۱۰ سال میتونست ۱۰ بار ازدواج کنه

همش خرافات هست با احترام. من هرکاری ذهنم امادگیشو داره انجام میدم اگر نداره خیر. ذهن خودم برتر از خر ...

بله درسته ولی بعضی وقتها ذهن اون آمادگی رو نداره و دچار دودلی  میشین و هرچی بیشتر فک میکنین یا مشاوره میگیرین کمتر نتیجه میده  ولی درکل گفتم بسته به اعتقادات هرکس داره

خوبشم میتونه ولی شاید اشنایی نداره و سرش تو لاک خودشه والا خانم شاغلن و خیلیا دنبال همچین کیسی هستن ...

ممنون بابت اینکه تعیین تکلیف کردین من طرفدار کی باشم یا نباشم

بااحترام براتون آرامش قلبی آرزو دارم 

موفق باشید

ممنون بابت اینکه تعیین تکلیف کردین من طرفدار کی باشم یا نباشمبااحترام براتون آرامش قلبی آرزو دارم مو ...

منکه ارامش دارم شما از طرف پیرمردها صحبت میکنید و نگرانشونین، شما هم موفق باشین. اگر پیرمرد 50 ساله هم میتونست ده بار ازدواج کنه تو این 10 سال بهتر بود جای دیگه تلاشش را میکرد، در ضمن از نظر من خیلی نرمالتره یک مرد جوان دنبال بدن زن جوان باشه هیچ عیبی هم نیست که بالا ذکر کردین اینو. ولی پیرهای هرزه بهتره دنبال همسن خودشون باشن خب اینهمه خانم 50 سال به بالا مجرد گناه اونها چیه که این هرزه های دست از سر کسایی که سن بچشونن نمیکشن. یکمم به هم جنس خودت فکر کن البته بعیده زن باشی. گناه خانمهای مسن تر چیه که این هرزه ها دنبال زن های جوانن؟ بخاطر همین هرزگری مردهای ایرانی خیلی مجرد موندن. چون به حق خودشون قانع نیستن، این ادمها طمعشون فقط با مرگ میخوابه

من داشتم تو اینستا چیزی چک میکرد اتفاقی فیلم دیدم از سلمان خان بازیگرهندی حدود 60سالشه با اینک خیلی ورزش کار جوان تقریبا و اصلا ازدواج نکرده 

دختر 20ساله ازش خاستگاری کرده عاشق ش شده 

بعد بهش گفته تو حیفی

بعد اونوقت سطح توقع مردا دیگ رو ببین

اون یارو ک 60سالش اگ عقل داشت باش ی زن 50سال میگیر

ک جوان باشه ن ک بره هم سن دخترشو بگیره  

مگه پسر جوان که میاد خواستگاری دنبال همین لذت نیس؟؟اتفاقا برای اون ۷۰ درصد باشه برای پسر جوان مخصوصا ...

شما فقط زن را کالا و. وسیله مرد میبینید مثل ماشینش مثل خونش و... بحث با شما بی فایده هست تمام ذهن شما مادیاته امیدوارم اینقدر خدا بهتون مادیات بده تا بدون دید مادی مسائل را نقد کنید. هرچی شما گفتین تا الان فقط مادیات بود. موفق باشید