2777
2789
عنوان

تب شدید پسرم

83 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین پسرم تازه وارد چهارسال شده اسهال ابکی با تب داره دوروزه بردم دکتر بعدآزمایش گفت اسهالش عفونیه گفت تا چهل وهشت ساعت تبش نیاد پایین بستری باید بشه من میترسم بستری شه هیچی هم نمیخوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از چی بستری کردن میترسی اونجا هر لحظه چک میکنن تبشو امپول میزنن فورا تبش میاد پایین تو باید از خدایی نکرده تشنجش بترسی که ان شالله کار به بستری کردنم نمیکشه،خودت مرتب پاشویش کن تو خونه شربت ایبوپروفنم بده

با شربت بروفن میاد پایین شش ساعت که میگذره درجامیره بالا دوباره سه تا شربت میخوره سفیکسیم بروفن ودی سیکلومین موز خالی نمیخوره حتما بایدشیرموز باشه که شیرم گفتن اسهال بدترمیکنه تخم مرغ ابپز هم نمیخوره

با شربت بروفن میاد پایین شش ساعت که میگذره درجامیره بالا دوباره سه تا شربت میخوره سفیکسیم بروفن ودی ...

خب هر شش ساعت بده چه اشکالی داره پسر من هشت روز تب داشت هر شش ساعت با امپول تبش میومد پایین، تو هم هر شش ساعت بده نگران نباش فقط چک کن مرتب تبشو،برا شبم بعد اینکه شربتو دادی گوشی ساعتت رو کوک کن هر چهار ساعت تبشو چک کن

من از بستری شدن وسوراخ سوراخ شدنش میترسم اصلا حالم بده گریه میکنم طاقتش ندارم هیچی نمیخوره 

عزیزم این سوراخ کردنا به خاطر خوب شدنشه تو که برا جای امپولش نگران میشی نبری خطرناکتره به خوب شدنش فکر کن چون تب همراه با اسهال داره ببری زودتر خوب میشه

عزیزم این سوراخ کردنا به خاطر خوب شدنشه تو که برا جای امپولش نگران میشی نبری خطرناکتره به خوب شدنش ف ...

به نظرت حرف دکتر گوش نکنم الان گفت تا چهل وهشت ساعت صبرکن